DAMES FASHION MAGAZINE
Ons eigen online magazine vol met fashion en trends!
BACK TO SCHOOL
Een online magazine vol inspiratie voor het nieuwe schooljaar!
Nieuwe collectie
De mooiste modellen voor het komende seizoen
Een nieuw magazine vol met nieuwe inspiratie
Nieuwe collectie
Bekijk de mooiste modellen voor het nieuwe seizoen
BACK TO SCHOOL
Een online magazine vol inspiratie voor het nieuwe schooljaar!
Een nieuw magazine vol met nieuwe inspiratie
Nieuwe collectie
Bekijk de mooiste modellen voor het nieuwe seizoen
Waar ben je naar op zoek?
TopShoe biedt ruime keuze!
Probeer Nextory nu 60 dagen gratis!

Met Nextory is het heel makkelijk om de juiste boeken op je telefoon of tablet te vinden. Er zijn honderdduizenden titels om uit te kiezen.

Je favoriete boeken zijn altijd binnen handbereik, of je nou aan het sporten of koken bent, in de auto zit of lekker even aan het ontspannen bent. Kies wat jij wilt lezen of luisteren of laat jezelf inspireren door onze boekenlijsten.

Ontvang 60 dagen gratis Nextory van TopShoe!

Dat wil ik!
Comfort. Topmerken met aandacht voor je voeten.

TopShoe heeft een uitgebreide collectie comfortschoenen gericht op extra aandacht voor je voeten. Onze topmerken in comfortschoenen houden elk seizoen rekening met de perfecte pasvorm voor elke voet.

Net als in de winkel geeft TopShoe ook online graag advies bij het kopen van comfortschoenen. Ontdek onze comfortschoenen en geef jouw voeten ook extra aandacht.

Ontdek comfortschoenen

Bij ons vind je alle Topmerken

Alle merken

Online schoenen kopen bij TopShoe

Op TopShoe vind je een groot en uitgebreid assortiment aan damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen, maar ook tassen en schoenverzorging. Ons assortiment bestaat uit de voorraad van 90+ zelfstandige schoenwinkels. Hierdoor kunnen wij keuze bieden uit meer dan 400 merken in verschillende prijsklassen en is de collectie altijd up to date. Populaire merken als Wolky, Gabor, Shabbies, Floris van Bommel en Shoesme vind je elk seizoen terug in onze collectie. Shop een paar merkschoenen gemakkelijk en snel online op TopShoe!