Naar boven

Wandelschoenen


TopShoe heeft de grootste collectie schoenen online, waaronder een ruim aanbod damesschoenen. Voor de outdoor liefhebber heeft TopShoe wandelschoenen van de beste merken. Vind jouw favoriet en trek er op uit of bekijk eerst onze tips voor de aankoop van wandelschoenen!

Wandelschoenen voor dames


Wandelschoenen bieden de voeten en enkels volledige steun tijdens lange outdoor wandelingen. Hou jij wel van een wandeling op zijn tijd, dan zijn goede schoenen een must! Ben jij een beginnend wandelaar? Dan kan het lastig zijn een keuze te maken tussen de verschillende wandelschoenen. Zo heb je lage wandelschoenen, hoge wandelschoen en bergschoenen in verschillende stijfheden. Wandelschoenen vallen in de categorie A en A/B. Dit zijn soepele lage wandelschoenen of soepele halfhoge wandelschoenen. Deze wandelschoenen voor dames geven een lichte steun aan de enkels. Het bovenwerk en de zool van de damesschoenen zijn zeer soepel, en daardoor comfortabel. Dit maakt het ook lichtgewicht wandelschoenen. De schoenen om te wandelen geven de voeten een goede afwikkeling en hebben een zachte profielzool met een goede grip. De A-wandelschoenen en A/B-wandelschoenen zijn geschikt voor gebruik in vlak of heuvelachtig terrein. Maak jij graag korte avondwandelingen of staat er een 4daagse op de planning, dan zit je met deze wandelschoenen voor dames goed!
Meer weten? Lees hier meer over de aanschaf van wandelschoenen.

De collectie wandelschoenen van TopShoe bestaat onder andere uit de merken Gri-Sport, Hanweg, LOWA en Meindl die garant staan voor kwaliteitsschoenen en comfort. In onze collectie schoenen online vind je wandelschoenen van goede kwaliteit, met een uitstekende pasvorm.

De collectie damesschoenen van TopShoe is geïnspireerd op de laatste trends op schoenengebied, waarin mode, comfort, kwaliteit en duurzaamheid de boventoon voeren. 
Vind jouw favoriete paar wandelschoenen op TopShoe!