Trends 2023

Wat zijn de trends van 2023?

Hoewel we ons nog middenin de winter bevinden en ons bezig houden met de vraag hoe we onszelf warm houden, druppelen de eerste modellen van de nieuwe voorjaarscollectie binnen in onze winkels. Leuk, want zo kunnen we alvast een glimp opvangen van wat we de komende maanden gaan zien in de schoenmode. Ook zo benieuwd wat we aankomend voorjaar kunnen verwachten? We zetten alvast de trends van 2023 voor je op een rij.

 
Blokhakken

De blokhak is terug! Laarzen, enkellaarzen en sandalen met een halfhoge blokhak zien we dit voorjaar bij onder andere Gabor en Caprice. Met deze modellen in fijne kleurtjes en zachte materialen kom je dit voorjaar stijlvol voor de dag en sta je stevig in je schoenen!

Bekijk meer
Witte sneakers

Witte sneakers zijn onmisbaar in een garderobe en zeker ook dit voorjaar. De modellen dit jaar zijn geinspireerd op de all time classic sneakers: wit, eenvoudig en met een knipoog naar vroeger.

Bekijk meer
Colorblocking

Na de donkere dagen snakken we in het voorjaar weer naar wat kleur. Gelukkig speelt de nieuwe collectie daar volledig op in met sneakers en veterschoenen in heerlijke kleurcombi's. Pastel of lekker fel; er is genoeg keuze voor iedereen die toe is aan kleur.

Bekijk meer
Klassieke instappers

Een zakelijke of feestelijke outfit maak je af met een paar comfortabele maar klassieke instappers. Ook een casual outfit krijgt meteen een klassieke twist met een paar van deze instappers. Perfect voor de eerste lentedagen en never out of style.

Bekijk meer
Tassen

Nieuw seizoen, nieuwe tas! Bij een nieuwe outfit mag een tas niet ontbreken. De modellen dit voorjaar kenmerken zich door zomerse kleuren en opvallende details, zoals fringes, weefsels of prints. Echte eyecatchers!

Bekijk meer