Voorjaarstrends 2022

Yes! De trends van voorjaar 2022 zijn ons helemaal duidelijk. Lichte kleuren zoals wit en beige zijn nog steeds terug te zien in zowel schoenen als kleding. Maarrrrrr, daar zien we gelukkig ook wel wat frisse, zomerse kleuren bij. Lila, lichtpaars en roze zorgen voor een zomerse twist en fleuren je outfit onmiddelijk op! Een aantal trends van vorig seizoen zien we ook weer terugkomen, zoals de chelsea boots en halfhoge veterlaarzen in lichte kleuren. Gelukkig maar, want wij waren daar nog lang niet op uitgekeken!  Een opvallende trend is de loafertrend; een klassieke schoen in een nieuw jasje. Bekijk hieronder alle trends een voor een en laat je inspireren door het aanbod van voorjaar 2022.

Trend Chelsea Boots

De Chelsea boots trend zet nog even voort dit seizoen. We zien dit voorjaar vooral veel halfhoge Chelsea boots in mooie zachte kleuren zoals off white en beige. Perfecte tinten om jouw voorjaarslook mee af te stylen. Een paar Chelsea boots kun je vrijwel onder iedere outfit dragen, maar wij zien ze graag bij een mooie jeans of jurk. Benieuwd naar deze trend en onze Chelsea boots collectie? Klik dan gauw verder!

Chelsea Boots Trend


Vul hier uw titel in

Zachte kleuren gecombineerd met wit of beige zorgt ervoor dat je veilig maar toch kleurrijk voor de dag komt!  Benieuwd geworden naar deze trend? Klik dan snel verder!

Pasteltinten Trend
Trend : Loafers

Loafers zijn klassieke schoenen maar dit voorjaar helemaal terug in een nieuw jasje! Zachte materialen, puntige neuzen en opvallende details zoals grove schakels en dikke zolen geven aan deze klassieker een hele eigentijdse draai! Draag ze onder een wijdvallend broekpak of kleed een basic outfit net even wat meer af met een paar comfortabele loafers.

Loafers Trend
Trend : Sneakers

Daar zijn ze weer: de sneakers. Een trend die ons gelukkig nog steeds niet in de steek laat want zegt nou zelf, een paar comfortabele sneakers kan toch echt niet in onze kast ontbreken. We dragen ze overal onder, van broek tot jurk en deinzen niet meer terug voor opvallende, grove zolen. Benieuwd? Klik dan gauw verder!

Test knop