Naar boven

Nieuwe collectie schoenen


TopShoe wordt elke dag aangevuld met nieuwe collecties van dit seizoen. Loop jij voor op de trends of nu al benieuwd naar de nieuwste collectie? Bekijk dan gauw of jouw favoriete paar schoenen er tussen zitten en shop ze gemakkelijk en snel online!

Benieuwd naar de trends van dit seizoen, de nieuwste collectie of gewoon wat inspiratie? Bekijk dan eens onze Blog of Online Magazines boordevol tips, adviezen en de mooiste collecties.

TopShoe Online Magazine

Tien keer per jaar brengt TopShoe een online magazine uit, boordevol inspiratie en nieuwe collectie. Je bekijkt de magazines online op de webshop op desktop of mobiele versie en binnen enkele ogenblikken ben je helemaal op de hoogte van de nieuwste collectie, de laatste trends en leuke info of adviezen op het gebied van Fashion, Comfort, Kids, Heren en Familie in zowel het voorjaar als het najaar!Verzenden, betalen, beoordelen

Online schoenen kopen bij TopShoe is extra leuk omdat wij doorgaans de volgende dag de schoenen thuisbezorgen via PostNL. Houd echter rekening met een levertijd die kan oplopen tot 3 werkdagen in verband met de openingstijden van de deelnemende winkeliers. TopShoe is aangesloten bij ThuisWinkel Waarborg, waardoor je zeker weet dat je bij ons veilig winkelt als je betaalt met iDEAL, creditcard of PayPal. Je kunt ook gebruik maken van achteraf betalen via betaalmogelijkheid Riverty.