Naar boven
  • Gratis verzending
  • Gratis retourneren
  • 80 winkels in 1 webshop
  • meer dan 400 merken

Merken

Op TopShoe.nl bieden wij verschillende comfortmerken aan die voor vrijwel elke voet een bijpassende schoen heeft ontwikkeld.  

Comfort

Het Nederlandse merk Durea maakt comfortabele schoenen voor smalle, gemiddelde, brede en extra brede voeten. Voor elke voet is er een passende schoen te vinden. Alle Durea schoenen zijn voorzien van een uitneembaar voetbed.Het Oostenrijkse merk Hartjes maakt comfortabele schoenen voor dames als heren. Hartjes schoenen worden gemaakt van plantaardig gelooid leer. Sommige modellen zijn leverbaar in een 100% chroomvrije uitvoering voor mensen met een allergie.Het Nederlandse merk Helioform maakt schoenen met een perfecte pasvorm. De schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende wijdtematen en schachtwijdtes.
Het merk Mephisto maakt comfortabele schoenen met unieke soft-air technologie voor zowel dames als heren. Mephisto schoenen garanderen een aangenaam en moeiteloos loopplezier. De goede pasvorm van de schoenen zijn te danken aan de anatomische gevormde zolen.Het merk Verhulst selecteert altijd de beste en soepelste leersoort voor de perfecte comfortabele schoen. Dankzij de gepatenteerde flexibele binnenzool ervaar je pas echt wat comfort is. Verkrijgbaar in verschillende wijdtematen.Het merk Waldläufer maakt comfortabele schoenen die afgestemd zijn op de unieke vorm van de voet. Waldläufer schoenen hebben een zacht en soepel bovenwerk, een uitneembaar voetbed en zijn lichgewicht. Verkrijgbaar in verschillende wijdtematen.Het merk Xsensible heeft als doel de meest comfortabele schoenen van de wereld te ontwikkelen. Ze zijn voortdurend opzoek naar nieuwe modellen en technieken. Xsensible Inside en Xsensible Stretchwalker zijn lijnen die ontwikkeld zijn voor een optimaal comfort en gezonde lichaamshouding. Verkrijgbaar in verschillende wijdtematen.


Fashion

Het Duitse merk Caprice maakt trendy comfortabele schoenen in de wijdtematen G en H. Ben je opzoek naar iets meer ruimte in de breedte, dan zit je bij Caprice op het juiste adres. Het merk Gabor is een welbekend begrip in schoenenland. Wij bieden een zeer uitgebreide Gabor collectie aan met een aantal bredere leesten uit de Gabor comfort collectie.Het Duitse merk Hassia maakt schoenen volgens de laatste trends met een fijn draagcomfort. Dankzij het speciale voetbed kun je de hele dag ontspannen rondlopen. Hassia schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende wijdtematen.