Blog

How to: Een riem dragen volgens de etiquette How to: Een riem dragen volgens de etiquette
Door Anya - 22 september 2023 - Advies, How to, How to wear
'Een handleiding voor het dragen van een riem is wat overdreven' horen we je denken. Maar voor het dragen van riemen gelden zogenaamde etiquette. Dus ben je benieuwd naar de officiële regels voor het dragen van een riem: lees verder!
Lees meer
How to: Een riem inkorten How to: Een riem inkorten
Door Anya - 22 september 2023 - Advies, How to
Een riem inkorten is een klusje dat je zelf eenvoudig kunt doen. Maar hoe ga je te werk? Wij leggen het stapsgewijs uit. Lees verder!
Lees meer
TopShoe breidt uit met riemencollectie! TopShoe breidt uit met riemencollectie!
Door Anya - 18 september 2023 - Collectie, Nieuws
TopShoe breidt uit! Vanaf nu kan je ook voor stijlvolle riemen terecht op TopShoe. Lees verder!
Lees meer
TopShoe Magazine Fashion Editie TopShoe Magazine Fashion Editie
Door Anya - 11 september 2023 - Online Magazine
In ons nieuwste magazine vind je alle trends en nieuwe collectie van onze topmerken voor het komende seizoen. Benieuwd wat er deze herfst in de onze webshop te vinden is? Lees dan verder!
Lees meer
Dit zijn de trends in herfst/winter 2023 Dit zijn de trends in herfst/winter 2023
Door Anya - 01 september 2023 - How to wear, Trends
Een nieuw seizoen betekent nieuwe schoenen! Maar wat trek je aan dit najaar? Wij doken in de nieuwe collectie en zochten uit wat de trends zijn van dit seizoen. Kijk mee en laat je inspireren!
Lees meer
Dit zijn de Kids trends voor herfst/winter 2023 Dit zijn de Kids trends voor herfst/winter 2023
Door Anya - 29 augustus 2023 - Collectie, Trends
Na onze vorige blog vol met tips is het kopen van kinderschoenen natuurlijk appeltje, eitje. Maar welke schoenen gaan het worden? Waar valt de keuze op en wat zijn de trends van dit seizoen? Wij zijn vól in de nieuwe kidscollectie gedoken en laten je in deze blog zien welke trends we daar hebben ontdekt. Laat je inspireren door de verrassende modellen van onze topmerken van deze winter!
Lees meer
Nieuw! Accessoires op TopShoe Nieuw! Accessoires op TopShoe
Door Anya - 24 augustus 2023 - Collectie, Nieuws
Vanaf nu kun je bij TopShoe niet alleen terecht voor de mooiste schoenen van Topmerken, maar ook voor alles wat met schoenen te maken heeft!
Lees meer
TopShoe trakteert! Een cadeau voor onze (allerkleinste) klanten TopShoe trakteert! Een cadeau voor onze (allerkleinste) klanten
Door Anya - 22 augustus 2023 - Nieuws, Online Magazine
In ons allernieuwste online magazine Back to School vind je een leuk cadeautje van TopShoe voor jou. 60 Dagen gratis onbeperkt lezen en luisteren naar jouw favoriete (kinder)boeken!
Lees meer
Merk uitgelicht: Xsensible Flash Collectie Merk uitgelicht: Xsensible Flash Collectie
Door Anya - 17 augustus 2023 - Collectie, Merken
De nieuwe collectie van Xsensible is een mix van luxe materialen, warme najaarskleuren en subtiele accenten. Natuurlijk gecombineerd met het welbekende comfort wat je gewend bent. Lees verder en kom meer te weten over deze exclusieve collectie!
Lees meer
Deze Sale items draag je ook volgend seizoen nog! Deze Sale items draag je ook volgend seizoen nog!
Door Anya - 11 augustus 2023 - Collectie
De Summer Sale is in volle gang en dat betekent dat je de laatste maten, van de modellen van afgelopen seizoen, voor leuke prijsjes kunt scoren! Van slippers en sandalen aan onze voeten zullen we komend seizoen afscheid moeten nemen, maar welke leuke, afgeprijsde modellen kunnen volgend seizoen nog wel? Wij zochten het voor je uit!
Lees meer
5 tips bij het kopen van kinderschoenen 5 tips bij het kopen van kinderschoenen
Door Anya - 09 augustus 2023 - Advies
Een nieuw seizoen betekent: nieuwe schoenen. En dat kan na een zomer lang op slippers en sandalen een hele uitdaging zijn. Dat begrijpen wij als geen ander en daarom helpen we je op weg met 5 tips voor het kopen van kinderschoenen. Zo kunnen de kids zonder problemen en mét nieuwe schoenen: back to school!
Lees meer
How to: de juiste maat kinderschoenen bepalen How to: de juiste maat kinderschoenen bepalen
Door Anya - 08 augustus 2023 - Advies, How to
De juiste schoenmaat bij kindervoetjes is superbelangrijk. Net als de juiste wijdtemaat, want niet alleen de lengte van de kindervoeten bepaalt de juiste schoenmaat, ook de breedte van de voetjes en de hoogte van de wreef spelen mee bij het vinden van de juiste pasvorm. Lees snel verder en kom alles te weten over de juiste maat bij kinderschoenen.
Lees meer