Naar boven

Betalen

TopShoe.nl is aangesloten bij ThuisWinkel Waarborg. Zij garandeert dat je bij TopShoe.nl veilig en betrouwbaar winkelt. Het maakt daarbij niet uit hoe je betaalt bij TopShoe.nl. Je kunt bij TopShoe.nl op verschillende manieren betalen.

Je kunt op verschillende manieren betalen:

  • iDEAL
  • Creditcard
  • PayPal
  • AfterPay

 

Achteraf betalen met AfterPay
Je kunt aangeven dat je wilt betalen met AfterPay indien je orderbedrag niet hoger is dan je persoonsgebonden limiet bij AfterPay en je ouder dan 18 jaar bent. In dat geval ontvang je eerst je bestelling en ontvang je na 4 dagen een factuur per e-mail van AfterPay. In die e-mail staan alle betaaldetails. Je kunt het bedrag via internetbankieren aan AfterPay overmaken maar je kunt ook gebruik maken van de button in de e-mail. Als je op de button klikt kom je op de beveiligde betaalomgeving van AfterPay en kun je met IDEAL betalen. Voor het gebruik van AfterPay rekent TopShoe.nl €0,95 aan servicekosten. Deze servicekosten worden vermeld in het bestelproces.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Voor specifieke vragen van een betalingsafhandeling verwijzen we je naar de klantenservice van AfterPay: 020 7 230 270.

  • Betalingsvoorwaarden AfterPay lezen
  • Betalingsvoorwaarden AfterPay downloaden (PDF)


Betalen met iDeal
iDeal is een online betaalmogelijkheid waarmee je vertrouwd, veilig, gemakkelijk en snel kunt afrekenen bij TopShoe.nl. Je betaalt binnen je eigen internetbetaalomgeving van je bank. Het verschil met overmaken is dat alle gegevens al voor je klaar staan. Je kunt het vergelijken met pinnen in de winkel. Makkelijk en met dezelfde strenge beveiligingseisen van je bank.


Betalen met PayPal
PayPal is een betrouwbaar online betalingssysteem. Als je kiest voor PayPal om te betalen word je na het bestellen direct doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van PayPal. Ben je al bekend bij PayPal dan kun je snel, gemakkelijk en veilig betalen met je eigen PayPal rekening. Als je nieuw bent bij PayPal kun je als gast een betaling doen of een rekening openen en de betaling bevestigen.


Betalen met creditcard
Met creditcard betalen is een veilige en snelle manier om artikelen te bestellen. De kaarten van Mastercard en Visa worden geaccepteerd.