Wat zijn comfort schoenen?

Comfortabele schoenen zijn ontzettend belangrijk, zeker als je voeten alle aandacht en zorg nodig hebben. Voetproblemen kunnen je namelijk beperken in het dagelijks leven. Veel mensen zijn zich er niet bewust van dat zij een mogelijk voetprobleem hebben. Klachten als pijn in bepaalde lichaamsdelen en gewrichten kunnen bijvoorbeeld vaak een aanleiding zijn van een voetprobleem. Heb jij dergelijke klachten en wil je er zeker van zijn dat een voetprobleem niet aan de orde is, dan adviseren wij om een voetanalyse te maken bij een comfortspecialist of podoloog bij jou in de buurt.

Wat zijn comfort schoenen?
Comfort schoenen hebben de volgende kenmerken:
  • Uitneembaar voetbed
  • Verkrijgbaar in wijdtematen
  • Uitstekende pasvorm 
Comfort schoenen zijn schoenen die bijdragen aan een optimaal draagcomfort. Om gevoelige voeten zo min mogelijk te belasten zijn er verschillende soorten comfort schoenen ontwikkeld, zodat er voor elke voet een passende schoen te vinden is. Draag jij steunzolen, dan zijn er comfort schoenen waarbij er rekening gehouden is met een uitneembaar voetbed zodat jouw steunzolen erin passen. Heb jij (extra) smalle voeten of misschien wel (extra) brede voeten, dan zijn er comfort schoenen met een speciale wijdtemaat. Schoenen met een wijdtemaat zorgen ervoor dat jouw voeten optimaal ondersteunt worden en niet knellen.

Op onze website herken je een schoen met een wijdtemaat aan het volgende label:


Op de productpagina vind je ook nog een informatieblok die je attendeert op het feit dat het betreffende artikel een bepaalde wijdtemaat heeft.


Lees hier nog meer over comfort schoenen