Naar boven

Pumps

TopShoe.nl heeft de grootste collectie schoenen online, waaronder een ruim aanbod aan damesschoenen. Pumps zijn tijdloze klassiekers die niet mogen ontbreken in de schoenenkast van een vrouw! Vind jouw favoriete paar hakken op TopShoe.nl! 

Pumps online bestellen

Pumps zijn de nummer één musthave voor dames. Niet alleen krijg je super mooie (lange) benen door hoge hakken, maar ook je houding en silhouet worden vrouwelijker. Zwarte pumps zijn echt onmisbaar in jouw schoenenkast. Je draagt ze hoogstwaarschijnlijk niet elke dag, maar een paar zwarte hakken staan onder elk jurkje. Draag ze naar een sollicitatiegesprek, een bruiloft of natuurlijk die ene eerste date! Pumps zijn er in allerlei soorten. Zo heb je lakpumps, peeptoe's, stiletto's, pumps met een blokhak, pumps met een spitse neus, pumps met een ronde neus en ga zo maar door. Daarnaast zijn hoge hakken natuurlijk ook verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals sùede pumps, in verschillende kleuren (sexy rode pumps) en zijn er hippe high heels met print. 

Pumps collectie

De collectie hakken van TopShoe.nl bestaat onder andere uit de merken Gabor, Evaluna, Paul Green, Peter Kaiser en Unisa, die voornamelijk klassieke pumps in hun assortiment hebben. Deze damesschoenen zijn van goede kwaliteit en zijn echte tijdloze klassiekers.  In onze collectie schoenen online van Carmens, Perlato, Pitt en Tamaris vind je naast de klassieke pumps ook moderne pumps met een goede prijs/kwaliteits-verhouding. De collectie damesschoenen van TopShoe.nl is geïnspireerd op de laatste trends op schoenengebied, waarin mode, comfort en kwaliteit de boventoon voeren. Vind jouw favoriete paar pumps op TopShoe.nl!