De SUMMER SALE op TopShoe is begonnen!
Grote merken voor kleine prijzen
SUMMER SHOES
Bekijk onze complete collectie sandalen en slippers, perfect voor de zomer!
THE WEDDING SEASON
Stijlvolle schoenen om de liefde te vieren!
FAMILY FASHION MAGAZINE
Een zomers magazine vol inspiratie voor het hele gezin!
SANDALEN EN SLIPPERS
WEDDING SEASON!
FAMILY FASHION MAGAZINE
SANDALEN EN SLIPPERS
WEDDING SEASON!
FAMILY FASHION MAGAZINE
Waar ben je naar op zoek?
TopShoe biedt ruime keuze!
Ga er eens op uit!

Wandelen is de perfecte activiteit om heerlijk te ontspannen in de stad of de natuur. Gezond voor je lijf én je hoofd!

Belangrijk is wel om de juiste schoenen te dragen, zodat je je lichaam niet te zwaar belast. Geen idee welke wandelschoenen voor jou geschikt zijn?
Op onze wandelpagina en in ons Outdoor Magazine vind je per wandelactiviteit een selectie wandelschoenen in de daarbij behorende wandelcategorie.Zo kun je gemakkelijk de modellen vergelijken die voor jou van toepassing zijn.

Lees meer!
Comfort. Topmerken met aandacht voor je voeten.

TopShoe heeft een uitgebreide collectie comfortschoenen gericht op extra aandacht voor je voeten. Onze topmerken in comfortschoenen houden elk seizoen rekening met de perfecte pasvorm voor elke voet.

Net als in de winkel geeft TopShoe ook online graag advies bij het kopen van comfortschoenen. Ontdek onze comfortschoenen en geef jouw voeten ook extra aandacht.

Ontdek comfortschoenen

Bij ons vind je alle Topmerken

Alle merken

Online schoenen kopen bij TopShoe

Op TopShoe vind je een groot en uitgebreid assortiment aan damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen, maar ook tassen en schoenverzorging. Ons assortiment bestaat uit de voorraad van 90+ zelfstandige schoenwinkels. Hierdoor kunnen wij keuze bieden uit meer dan 400 merken in verschillende prijsklassen en is de collectie altijd up to date. Populaire merken als Wolky, Gabor, Shabbies, Floris van Bommel en Shoesme vind je elk seizoen terug in onze collectie. Shop een paar merkschoenen gemakkelijk en snel online op TopShoe!