Naar boven

Floris van Bommel

Floris van Bommel is de casual lijn van het bekende kwaliteitsmerk Van Bommel. De hippe schoenen hebben een casual look, maar zijn toch gekleed. Dit merk heeft elk seizoen weer een pakkende collectie. Bekijk gauw de Floris van Bommel collectie hieronder en shop jouw paar online.

 

Sorteren

Floris van Bommel


Floris van Bommel van Nederlandse bodem

Floris van Bommel is er voor liefhebbers van kwaliteitsschoenen met een klassieke uitstraling. De klassieke schoenen van Nederlandse bodem zijn al jarenlang een begrip. Met meer dan negen generaties aan schoenmakers is de Van Bommel familie een echte expert op het gebied van het vervaardigen van schoenen. Alle schoenen van Floris van Bommel voldoen aan een hoog kwaliteitsniveau en hebben een tijdloos karakter. Het gebruik van kwaliteitsmaterialen als leer geven de schoenen niet alleen een luxe uitstraling, maar ook een hoog draagcomfort.

Naast de luxe leren schoenen heeft Floris van Bommel ook een trendy sneaker lijn. Deze hippe schoenen hebben een casual look, maar zijn toch gekleed. Floris van Bommel is een schoenenlijn vernoemd naar één van de zonen van familiebedrijf ‘Van Bommel’. Een veel terugkerend onderwerp in collectiebesprekingen van Van Bommel was dat het moeilijk was om modieuze schoenen te verkopen. Doordat Van Bommel bekend stond om zijn klassieke schoenen konden zij de jonge modieuze schoenen niet verkopen aan hun klanten. De oplossing om deze schoenen toch te verkopen was snel gevonden. Van Bommel besloot om de schoenen als aparte lijn te presenteren. Nieuw logo, nieuwe doos, nieuwe naam, maar wel met behoud van het Van Bommel imago.

 De Floris van Bommel lijn is eigentijds en trendy en staat voor een nieuwe generatie. De klassieke invloeden van de Van Bommel schoen zie je nog steeds terug in deze lijn. Naast de Floris van Bommel lijn zijn er nog twee andere lijnen bijgekomen, namelijk de ‘Van Bommel New Generation Classics’ en ‘Noble Blue’. In de Floris van Bommel collectie vind je klassieke veterschoenen, laarzen, instappers en sneakers, maar wel in verschillende kleuren en prints om er een modieuze draai aan te geven.


Floris van Bommel Schoenen op TopShoe

De Floris van Bommel schoenen vind je bij TopShoe het hele jaar door. Dit betekent dat je niet alleen als één van de eerste de nieuwe Floris van Bommel collectie bij ons scoort. Tijdens de saleperiode vind je bij ons een ruim aanbod Floris van Bommel in de sale. Zo tik je in de Ecco sale nog snel een paar mooie schoenen voor een kleiner prijsje op de kop.
Vind jouw favoriete paar Floris van Bommel op TopShoe!


Floris van Bommel schoenspanners

Speciaal voor de leren schoenen van Floris van Bommel is de Floris van Bommel cederhouden schoenspanner ontworpen. Deze houdt het leer van de schoenen op spanning wanneer de schoenen niet gedragen worden. Lees hier alles over schoenspanners.