Naar boven

Loafers


TopShoe heeft de grootste collectie schoenen online, waaronder een ruim aanbod aan damesschoenen. Loafers voor dames zijn erg comfortabel en trek je gemakkelijk aan - en uit. Welk paar is jouw favoriet?

Loafers voor dames


Loafers zijn comfortabele instappers die je gemakkelijk aan - en uit trekt. De loafers voor dames combineer je gemakkelijk met elke outfit en worden steeds hipper! Draag ze bijvoorbeeld onder een jeans voor een casual look, of in combinatie met een jurkje. Ook naar je werk kun je nette loafers goed dragen, door ze te combineren met een nette pantalon of jumpsuit. Het grootste voordeel van de loafers is het draagcomfort. De instapschoenen omsluiten de voet goed en de (vaak) platte hak zorgt voor een hoog draagcomfort.
Daarnaast zijn loafers tengwoordig helemaal hip & happening. Zo zie je slip-ons in verschillende kleuren, instappers met prints en loafers gecombineerd met grove sneakerzolen. 

De collectie loafers van TopShoe bestaat onder andere uit de merken Gabor, La Strada, Peter Kaiser en Unisa, die voornamelijk de klassieke zwarte loafers in hun collectie hebben. Deze loafers zijn tijdloze klassiekers en kunnen goed gecombineerd worden met een nette werkoutfit. In de collectie schoenen online van de merken Caprice, Carmens, Marco Tozzi en SPM vind je moderne loafers met een goede prijs/kwaliteits-verhouding.

De collectie damesschoenen van TopShoe is geïnspireerd op de laatste trends op schoenengebied, waarin mode, comfort en kwaliteit de boventoon voeren.

Vind jouw favoriete paar loafers op TopShoe!