Naar boven

Slip ons


TopShoe heeft de grootste collectie schoenen online, waaronder een ruim aanbod aan damesschoenen. Slip-ons voor dames zijn de nieuwste trend en mogen niet ontbreken in jouw schoenenkast! Hoeveel heb jij er al in je kast staan?

Slip ons voor dames


Slip ons zijn de nieuwste trend op schoenengebied. De instappers zitten heerlijk en je trekt ze gemakkelijk aan en uit. Daarnaast zijn deze hippe loafers helemaal on trend en combineer je ze met elke outfit. De slip-ons is een heel fijn zomerschoentje, maar je kunt ze ook gemakkelijk op koudere dagen dragen/ Combineer ze met jouw lievelingsjeans, je zomerjurkje, een strakke maxirok of trek ze aan onder je shortje. De hippe slip ons zijn onze nieuwe favoriet onder de damesschoenen! 

De collectie slip-ons van TopShoe bestaat onder andere uit de merken Gabor, Maripe en Paul Green, die bekend staan om hun comfort en kwaliteit. In onze collectie schoenen online vind je moderne dames slip-ons van Aqa Shoes, Bronx, Maruti Nubikk, Spm en Via Vai, die een goede prijs/kwaliteitsverhouding hebben. De collectie damesschoenen online van TopShoe is geïnspireerd op de laatste trends op schoenengebied, waarin mode, comfort en kwaliteit de boventoon voeren. Vind je favoriete paar slip-ons op TopShoe!