Naar boven

Kinderschoenen

Nergens is het zo overzichtelijk en plezierig kinderschoenen online kopen als bij TopShoe. Voor jongens en meisjes hebben wij kinderschoenen online voor elk jaargetijde, in elke maat en in elke categorie die je maar kunt verzinnen! Van babyschoenen tot sandalen, van kinderschoenen met lampjes tot sneakers van uiteenlopende kinderschoenen merken. Ook voor kids shop je op TopShoe!

Schoenen voor kids online uit tientallen schoenenwinkels

TopShoe is de unieke samenwerking van tientallen schoenenwinkels die ervoor zorgt dat schoenen bestellen uit een enorm gecombineerd assortiment mogelijk is. Kinderschoenen online kopen was nooit eerder zo makkelijk en overzichtelijk, dankzij de passie van de deelnemende winkeliers die in 2011 hun krachten bundelden in een grote online schoenenwinkel.


Betaalbare kwaliteit kinderschoenen

Kinderschoenen koop je makkelijk en overzichtelijk in de online schoenenwinkel van TopShoe. Je kunt kiezen uit een groot aanbod, van kekke babyschoenen tot kinderschoenen met lampjes. Schoen voor kids zijn in onze webshop verkrijgbaar voor elk seizoen en voor elke gelegenheid. Het aanbod van TopShoe is dankzij de samenwerking van tientallen schoenenwinkels enorm veelzijdig. Voor elke gelegenheid hebben wij een schoen, of je kids nu netjes voor de dag moeten komen of liever kiezen voor stoer en sportief.


Wij hebben alle soorten schoenen

Ben je op zoek naar een nieuw paar kinderschoenen? Op TopShoe vind je een groot assortiment schoenen voor jongens en meisjes. Van nette laarzen tot klittenbandschoenen of stoere sneakers voor kids. Meer dan 90 zelfstandige schoenenwinkels bieden hun schoenen aan. Hierdoor kunnen wij keuze bieden uit meer dan 400 merken in verschillende prijsklassen en is de collectie altijd bij de tijd.


TopShoe: sterk in kinderschoenen merken

Kinderschoenen merken is onze specialiteit. Wij weten dat onze jongste klanten graag stoer voor de dag komen. Daarom presenteren we in onze online schoenenwinkel een brede selectie kinderschoenen merken van onder andere Develab, Trackstyle, Braqeez, Shoesme, Red-Rag, Timberland, Redzz en Blackstone. TopShoe hecht waarde aan een goede prijs-kwaliteitsverhouding en daarin voorzien de genoemde merken ruimschoots.


Wij geven om de beste service

Online kinderschoenen kopen bij TopShoe is extra leuk omdat wij doorgaans de volgende dag de schoenen thuisbezorgen via PostNL. Houd echter rekening met een levertijd die kan oplopen tot 3 werkdagen in verband met de openingstijden van de deelnemende winkeliers. TopShoe is aangesloten bij ThuisWinkel Waarborg, waardoor je zeker weet dat je bij ons veilig winkelt als je betaalt met iDEAL, creditcard of PayPal. Je kunt ook gebruik maken van achteraf betalen via betaalmogelijkheid Riverty.