Over ons

TopShoe - de eerlijkste online schoenenwinkel van Nederland

Met 90+ winkels gebundeld tot 1 webshop brengt TopShoe de lokale winkel online. In schreeuwerige tijden waar ‘service’ een marketingterm is geworden, onderscheiden wij ons als de eerlijkste schoenenwinkel van Nederland. Kwaliteit en productkennis zijn bij TopShoe nog echte ambachten. Onze kwaliteit garanderen we dankzij inkooporganisatie ANWR-GARANT. Winkels kunnen zich alleen aansluiten bij TopShoe als ze aan onze kwaliteitsstandaarden voldoen: Wij verkopen alleen merkproducten. Geen namaakproducten of merkloze schoenen; Winkels moeten financieel gezond zijn zodat jij als klant geen risico loopt; Maar bovenal zijn het ambachtslieden met écht verstand van schoenen. Prijsstunten past niet in onze schoenendoos. Wij bieden gewoon altijd een eerlijke prijs. Uiteraard hebben we salesperiodes door het jaar heen, maar zo houden we het leuk voor iedereen.


Eenvoudig online schoenen kopen

Tegelijkertijd maken we jouw winkelervaring zo eenvoudig mogelijk. Dankzij onze aangesloten 90+ winkels hebben we een breed assortiment. Via de vele handige filters binnen de webshop en uitgebreide productbeschrijvingen zorgen we dat jij altijd de schoen naar keuze vindt. Vanaf het moment van jouw bestelling doen we er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk thuis te bezorgen. Waarschijnlijk heb je het morgen in huis, maar doorgaans binnen 3 werkdagen. Verzending is bij ons gratis.


Meer weten over TopShoe?

Met 90+ winkels door heel Nederland en de webshop zijn we lokaal én online altijd bij jou om de hoek. Zoek de dichtstbijzijnde winkel. Ben je op zoek naar een specifiek schoenenmerk? Vind hier direct jouw favoriete merk. Onze favoriete schoenenmerken zijn Gabor, Durea, Wolky en Via Vai. Veel shopplezier gewenst en bedankt voor jouw vertrouwen in de eerlijkste schoenenwinkel van Nederland!

Contactgegevens en identiteit

TopShoe is een online label van Bene Sita Trading BV.
Bene Sita Trading BV is onderdeel van ANWR-Garant Nederland BV


Bene Sita Trading BV
KvK-nummer: 09089168
BTW-nummer: NL804321206B01

Correspondentieadres:
Postbus 1290
3430 BG Nieuwegein
Nederland

Bezoekadres:
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein
Nederland
Telefoon: 088 - 5440544
E-mail: info@topshoe.nl

Niets van deze site mag door derden zonder toestemming van Bene Sita Trading BV gebruikt worden.

 
Klantenservice