Naar boven

Gabor

Gabor kenmerkt zich door de klassieke stijl, perfecte pasvorm en hoge kwaliteit. Gabor schoenen vind je in tussenmaten, verschillende wijdtematen en speciale kuitwijdtes. Ook zijn er modellen met een uitneembaar voetbed. Voor iedereen een Gabor! Vind jouw favoriete Gabor schoenen online op TopShoe.

Gabor


Het Duitse merk Gabor maakt modieuze damesschoenen van hoge kwaliteit. Gabor schoenen zijn al jaren populair in Europa. Door gebruik te maken van speciale maquettes en de beste materialen zorgt Gabor ervoor dat de pasvorm perfect is. Hierdoor hebben de schoenen een langere levensduur. Gabor kenmerkt zich door haar klassieke stijl, perfecte pasvorm en hoge kwaliteit. Daarnaast zijn Gabor schoenen verkrijgbaar in verschillende modellen in grotere maten, tussenmaten, extra wijdtes voor de teen en speciale kuitwijdtes.  Ook zijn er modellen met een uitneembaar voetbed waardoor de schoenen geschikt zijn voor eventuele steunzolen. In de collectie vind je onder andere Gabor pumps, slippers, laarzen en instappers in verschillende kleuren en dessins. 

Gabor damesschoenen online bestellen

Gabor schoenen bieden de juiste comfort voor je voeten. Onze Gabor collectie is zeer uitgebreid. Ben je opzoek naar een paar Gabor laarsjes, Gabor ballerina's of Gabor veterschoenen? Dan zit je bij ons op het juiste adres. Bestel vandaag nog een paar Gabor schoenen op onze website.