Levering

De levering van je bestelling gaat via PostNL en wordt normaliter als je op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, de volgende dag bij je bezorgd. Echter houden wij een leveringstijd van 1 tot 3 werkdagen aan in verband met de openingstijden van onze winkels. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling te laten bezorgen op je thuisadres, bij afhaalpunten van PostNL of bij één van de aangesloten TopShoe winkels. Het is niet mogelijk om een bestelling op een postbusadres te laten afleveren. 


Duurzaam bezorgd
Wij vinden duurzaamheid belangrijk. Onze bezorger PostNL gelukkig ook. PostNL rijdt steeds meer elektrisch, gebruikt schone brandstoffen en doet steeds meer op de fiets. De rest van de CO2-uitstoot wordt gecompenseerd. Op die manier garandeert PostNL dat jouw post en pakketten ‘van deur tot deur met netto nul CO2’ worden bezorgd. Dit is vastgelegd in een certificaat.
Wil je meer weten over duurzaam bezorgen door PostNL, kijk dan hier voor meer informatie.


Meerdere artikelen besteld
Let op: wanneer je meerdere paren bestelt, kan het zijn dat je ze niet allemaal tegelijk ontvangt omdat ze bij verschillende deelnemende winkeliers vandaan kunnen komen. Er is dan sprake van een deellevering. De rest van de bestelling volgt zo snel mogelijk.


Bezorgpoging niet gelukt
Als de bezorgpoging niet gelukt is, zal PostNL je digitaal informeren over de status van je pakket. Je ontvangt geen niet-thuis-briefje meer in de brievenbus.
Ook kan PostNL ervoor kiezen om het pakket op een PostNL-locatie voor je bewaren. Hierover ontvang je een briefje in de brievenbus met daarop de aanwijzingen hoe je het snelst het pakje alsnog kunt ontvangen. De PostNL-locatie zal het pakket 7 dagen bewaren en uiteindelijk terugsturen naar de verzender. Indien je voor het afhalen op een PostNL-locatie hebt gekozen bij je bestelling, zal eenzelfde bewaartermijn gelden.


Track&Trace
Ben je benieuwd naar de status van je bestelling, vul dan de track & trace code in die je hebt ontvangen op de PostNL website of neem contact met ons op. Wij kijken het graag voor je na.
Klantenservice