Naar boven

Durea

Het Nederlandse merk Durea onderscheidt zich door vakmanschap, kwaliteit en service. Durea staat daarom garant voor kwaliteit en pasvorm. Durea schoenen zijn verkrijgbaar in meerdere wijdtematen; van extra smal tot extra breed. Maak jouw keuze uit ons ruime aanbod!

Durea Schoenen


Het Nederlandse merk Durea wordt gemaakt door vakmensen met liefde voor de schoenenbranche. Het merk onderscheidt zich door het vakmanschap, kwaliteit en service. Daarnaast heeft Durea het gehele productieproces in eigen beheer. Hierdoor kunnen zij bij elke fase van de schoen veel zorg en aandacht besteden en zal een schoen nooit de fabriek verlaten zonder een uitgebreide controle gehad te hebben. Durea maakt comfortabele damesschoenen waarbij kwaliteit en pasvorm de boventoon vormen. Met hun modieuze uitstraling en perfecte pasvorm hebben ze schoenen voor iedere vrouw. Durea kenmerkt zich door gebruik te maken van de beste materialen en nieuwste productietechnieken, waardoor ze de klant in hun wensen en behoeftes kunnen voorzien.

Durea damescollectie

De collectie Durea schoenen online van TopShoe bestaat uit verschillende modellen. Zo vind je een groot aanbod aan zowel korte als lange laarzen, wandelschoenen, klittenbandschoenen, veterschoenen, maar ook pump, sandalen en ballerina's. Op het gebied van orthopedie werkt Durea volgens de laatste kennis. Zo maken ze gebruik van wijdte D (extra smal) tot en met wijdte M (extra breed). Ook bieden ze keuze aan meerdere kuitwijdtes en hebben de schoenen een uitneembaar voetbed, waardoor de schoenen geschikt zijn voor eventuele steunzolen. Door deze eigenschappen zijn Durea schoenen ideaal voor iedere vrouw. De Durea schoenen online vind je bij TopShoe het hele jaar door. Dit betekent dat je niet alleen als één van de eerste de nieuwe Durea collectie bij ons scoort. Tijdens de saleperiode vind je bij ons een ruim aanbod Durea schoenen in de sale. Zo tik je in de Durea sale nog snel een paar mooie schoenen voor een kleiner prijsje op de kop. Vind jouw favoriete paar Durea schoenen op TopShoe!