Naar boven

Skechers

TopShoe heeft de grootste collectie schoenen online, van de beste merken! Skechers maakt moderne sneakers voor het hele gezin! Vind jouw favoriete hippe sneakers op TopShoe.

Skechers schoenen

Skechers is opgericht in 1992 door Robert Green Ford en vervullen sindsdien de behoeften van mannen, vrouwen en kinderen. De stijlen van Skechers zijn erg gevarieerd. Skechers is een enorm innovatief bedrijf. Dit is niet alleen terug te zien in de opvallende, vernieuwende vormgeving, maar ook aan de technologieën die verwerkt worden in de Skechers schoenen. Skechers hebben verschillende schoenenlijnen, zoals de Skechers Shape Ups en Skechers Go Run. De Skechers sneakers hebben gemeen dat zij een heerlijke binnenvoering en goede zolen hebben, waardoor zij de spieren en gewrichten altijd goed ondersteunen. Het merk maakt groot opgezette reclames, waarbij vaak gebruik wordt gemaakt  van bekende Amerikanen. Zo hebben we al veel celebrity's in Skechers gezien.

Skechers sneakers online bestellen

De collectie Skechers schoenen online op TopShoe bestaat uit damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen. Hoewel Skechers voornamelijk bekend is om hun sneakers, heeft het merk ook Skechers instappers, Skechers slippers en veterschoenen. De schoenen voor het hele gezin hebben gemeen dat zij een opvallend uiterlijk hebben. De kleurencombinaties worden vaak afgestemd op het laatste modebeeld. Daarbij behouden Skechers sneakers wel altijd de kenmerkende looks. De Skechers schoenen vind je bij TopShoe het hele jaar door. Dit betekent dat je niet alleen als één van de eerste de nieuwe Skechers collectie bij ons scoort. Tijdens de saleperiode vind je bij ons een ruim aanbod Skechers sneakers in de sale. Zo tik je in de Skechers sale nog snel een paar mooie schoenen voor een kleiner prijsje op de kop. Vind jouw favoriete paar Skechers schoenen op TopShoe!