Naar boven

Shoesme

Shoesme is toonaangevend op het gebied van kinderschoenen. De collectie kinderschoenen en babyschoenen wordt namelijk aangepast op de verschillende leeftijdscategorieën. Hierdoor krijgt jouw kindje altijd de best passende schoenen. Vind jouw favoriete Shoesme schoenen online op TopShoe. 

 

Shoesme


TopShoe heeft de grootste collectie schoenen online, van de beste merken! Eén van deze merken is Shoesme. De kinderschoenen van Shoesme, zijn aangepast op de verschillende leeftijdscategorieën. De jongensschoenen en meisjesschoenen van Shoesme staan garant voor een optimale pasvorm, comfort en kwaliteit. De Shoesme schoentjes zijn voorzien van een anti-slip zool, wat zorgt voor een goede grip op elke leeftijd. Naast het comfort en de pasvorm, passend bij de leeftijdscategorie, wordt er bij Shoesme ook veel aandacht besteed aan het design van de kinderschoenen en babyschoenen. De Shoesme schoentjes zijn voorzien van decoratieve details en versieringen en worden gemaakt in vrolijke, frisse en hippe kleuren.

De populariteit van het in 1999 opgerichtte Shoesme is te danken aan het feit dat de schoentjes speciaal worden ontwikkeld voor een specifieke doelgroep. Dit betekent dat er voor elke leeftijdsgroep nagedacht wordt over de specifieke behoeften, van het materiaalkeuze tot aan het uiterlijk van de kinderschoenen en babyschoentjes, aan alles wordt gedacht! De collectie Shoesme kinderschoenen bij TopShoe bestaat hoofdzakelijk uit stoere sneakers, hippe enkellaarsjes, gemakkelijke klittenbandschoenen voor jongens en meisjes. Voor baby's heeft Shoesme leren lopen schoentjes en babyschoentjes en babyslofjes. Alle kinderschoentjes zijn voornamelijk van leer gemaakt, dit geldt ook voor de voering en de binnenzool.

Shoesme Babyproof Smart
Shoesme heeft een speciale Babyproof Smart collectie ontwikkeld. Deze schoentjes zijn ontworpen om de voetjes van uw baby te beschermen bij de eerste stapjes. Daarnaast beschermen deze babyschoentjes ook tegen de kou. Vooral comfot en flexibiliteit zijn erg belangrijk bij babyschoenen. De Shoesme Babyproof schoentjes zijn voorzien van een verstevigde hiel, voor extra stevigheid en een antislip zool. De kinderschoentjes zijn gemaakt van leer dat gefoamd is, wat ze extra comfortabel maakt. de Babyproof Smart schoentjes zijn er voor jongens en meisjes in maat 18 tot en met maat 22.

Shoesme Extreme Flex
De Extreme Flex schoenen van Shoesme zijn ontworpen voor kindjes die lopen onder de knie hebben en klaar zijn voor het eerste paar soepele loopschoenen. Door het gebruik van een speciale soort rubber zijn de zooltjes extra flexibel. Bij de Extreme Flex schoentjes wordt flexibiliteit gecombineerd met stevigheid vanuit de hiel. De schoentjes zijn voorzien van demping en het binnenzooltje is uitneembaar. De Extreme Flex schoentjes zijn verkrijgbaar voor jongens en meisjes in maat 19 tot en met maat 24.

De Shoesme kinderschoenen online vind je bij TopShoe het hele jaar door. Dit betekent dat je niet alleen als één van de eerste de nieuwe Shoesme collectie bij ons scoort. Tijdens de saleperiode vind je bij ons een ruim aanbod Shoesme schoenen in de sale. Zo tik je in de Shoesme sale nog snel een paar mooie schoenen voor een kleiner prijsje op de kop.

Vindt het favoriete paar Shoesme kinderschoenen van jouw zoontje of dochtertje op TopShoe!