Naar boven
  • Gratis verzending
  • Gratis retourneren
  • 90 winkels in 1 webshop
  • meer dan 400 merken

Maruti

Het Nederlandse merk Maruti staat bekend om zijn collectie aan dierenprint schoenen gemaakt van ponyhair. Maar dit hippe merk maakt meer dan alleen schoenen met het trendy dierenprintje! Bekijk gauw ons aanbod aan Maruti schoenen en shop jouw favoriete paar online!

Maruti schoenen

Het hippe Nederlandse merk Maruti kijkt goed naar de huidige en opkomende trends in de markt en weet elk seizoen weer een unieke collectie neer te zetten. Maruti maakt schoenen voor dames-, heren en kinderen. Maruti staat bekend om het model de gimlet; een veterschoentje gemaakt van ponyhair in allerlei (dieren)printjes. Doordat Maruti werkt met natuurlijke materialen, verschillende verftechnieken en experimentele wassingen is elk paar uniek! Van de leftovers maken zij leuke accessoires zoals armbandjes, tassen en portemonnees.

Maruti damesschoenen online bestellen

Bestel een paar Maruti schoenen gemakkelijk en snel bij één van de 70 winkels van TopShoe. Ook in de Maruti outlet vind je een paar Maruti schoenen voor een leuke prijs! Altijd gratis verzending en retour.