Naar boven

Rohde

Rohde staat bekend om hun comfortabele pantoffels en andere huisschoenen. Rohde pantoffels hebben een groot draagcomfort en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Vind jouw favoriete paar Rohde slippers of pantoffels op TopShoe.nl! 

Rohde


Rohde staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit, de uitstekende pasvorm en het perfecte draagcomfort. Het merk produceert al 65 jaar lang schoenen en is marktleider op het gebied van huisschoenen, zoals pantoffels en slippers. De Rohde pantoffels worden gemaakt van zachte en soepel leersoorten. Daarnaast hebben de pantoffels een zacht voetbed. Dit maakt de sloffen erg licht van gewicht en prettig om te dragen. Rohde biedt een erg goede prijs/kwaliteitsverhouding.

De collectie Rohde schoenen online van TopShoe bestaat uit vrijetijdsschoenen voor dames en heren. De herenschoenen van Rohde bestaan uit heren pantoffels, sandalen voor mannen en herenslippers. Naast de pantoffels voor dames, vinden we ook comfortabele damessandalen, damesslippers en instappers. Zo loop je er binnenshuis altijd comfortabel bij.

De Rohde pantoffels online vind je bij TopShoe het hele jaar door. Dit betekent dat je niet alleen als één van de eerste de nieuwe Rohde collectie bij ons scoort. Tijdens de saleperiode vind je bij ons een ruim aanbod Rohde schoenen in de sale. Zo tik je in de Rohde sale nog snel een paar mooie schoenen voor een kleiner prijsje op de kop.

Vind jouw favoriete paar Rohde schoenen op TopShoe!