Naar boven

adidas

Het merk adidas verkoopt sportschoenen voor dames, heren en kinderen. De adidas collectie is zeer uitgebreid; voor ieder wat wils. Ben jij opzoek naar een paar stoere adidas sneakers, bekijk dan zeker even onze collectie hieronder.

adidas schoenen


adidas is al jarenlang een wereldwijd bekend sportmerk. Het van oorsprong Duitse merk verkoopt naast schoenen ook kleding zoals vesten, jacks en broeken. Daarnaast zie je dit merk veel terug in het straatbeeld als vrijetijdskleding. Topsporters en sportclubs worden gesponsord door adidas. De kwaliteit van adidas is zo goed dat het ervoor zorgt dat topsporters het beste uit zichzelf kunnen halen. Ook zijn bekende sterren en topsporters gezicht geweest van dit merk. Hierdoor is adidas in de loop der jaren nog populairder geworden.

adidas schoenen kun je herkennen aan het bladvormige logo en aan drie schuine strepen. Dit logo zie je op alle producten terugkomen. In de collectie vind je een groot aanbod aan sneakers en slippers, maar ook voetbalschoenen, tennisschoenen en outdoorschoenen. adidas sneakers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren in zowel lage als hoge modellen.