12x de leukste damesschoenen voor de lente

21 maart 2020 - Collectie
Lentekriebels, heb jij ze ook te pakken? Ze duiken spontaan op op moment dat de lente is begonnen. We gaan massaal naar buiten om van de eerste zonnestralen te genieten en krijgen weer nieuwe energie om dingen te ondernemen. De lentekriebels geven ons zelfs een lichte euforie en dit vieren we maar al te graag met...nieuwe kleding én nieuwe schoenen! Wij kunnen niet genoeg krijgen van alle leuke nieuwe trends en styles. Daarom hebben wij de 12 leukste damesschoenen voor de lente voor je uitgezocht.

Instappers

Gabor
€99,95

Maruti

€119,95

Gianluca Pisati

€99,95

Instappers doen het altijd goed in het voorjaar. Je stapt er met je voet zo in en dat is super praktisch op een warme lentedag. We zien instappers met print, loafers met horsebit en ballerina's in verschillende kleuren. 

Pumps

Giulia
€69,95

Unisa

€119,95

Gabor

€99,95

Een paar mooie tijdloze pumps zijn essentieel in je schoenenkast. Onze voorjaarscollectie in pumps is zeer uitgebreid; van kittenheel tot aan stiletto hak en van tijdloos zwart tot aan een trendy print. Kies voor een hak waar jij het meest comfortabel bij voelt. 

Sneakers

Maruti
€139,95

Toral

€179,95

Sneakers met chunky zolen, ook wel dad sneakers, zijn dé trend van het moment, maar we zien ook veel sneakers met gekleurde details en sneakers in bruintinten in de collectie terugkomen. Speel jij liever op safe, ga dan voor de all-time favorite; de witte sneaker.

Enkellaarsjes

Toral
€229,95

Ted Baker

€199,95

Via Vai

€169,95

Enkellaarsjes kun je zowel op de wisselvallige als op de zonnige lentedagen dragen. Ze doen het ontzettend goed onder iedere outfit, maar dit voorjaar zien we ze het liefst onder een zwierige midi jurk. Western boots zien we dit seizoen volop en ook de witte enkelboots mogen nog steeds gezien worden.