Collectie: snowboots

Door Kim - 04 december 2017 - Collectie
De decembermaand is al eventjes gestart en dat betekent dat we ook stiekem mogen wegdromen van een witte kerst. Bevroren slootjes, besneeuwde weilanden en oneindig veel lichtjes. Het heeft echt iets romantisch. Maar laten we vooral niet vergeten dat het ook koud kan zijn, erg koud. Hoe warm we het ook krijgen van alle romantiek, onze voeten en handen blijven vaak aanvoelen als ijsklompjes.
Herkenbaar? Hoogtijd om serieus te gaan nadenken over een goed paar snowboots. Hierop kun jij tijdens de echte winterdagen lange wandelingen maken, hoe romantisch is dat.

Dames snowboots

Wij vrouwen staan stiekem wel een beetje bekend als koukleumen. Ook wij zijn schuldig aan dit vooroordeel. Helaas is je compleet inpakken tegen de kou als een Eskimo niet altijd even fashionable. Extra blij worden wij dan ook van de nieuwe collectie moderne snowboots, waarbij de bekende merken steeds meer rekening houden met onze modewensen. Op de hippe snowboots voor dames van de bekende merken Olang , Sorel  en S'Oliver lopen wij er zo niet alleen warm, maar ook fashionable bij deze winter. Win-win!

Kinder snowboots

Voor kinderen zijn sneeuw en ijs helemaal een pretje. Uren kunnen zij zich vermaken met een sneeuwballengevecht, sleetje rijden, sneeuwpoppen maken en schaatsen. Wij maken ons dan natuurlijk wel een beetje zorgen of ze het niet koud krijgen. Laat je kindje daarom uren sneeuwpret hebben, gewapend met met dikke wanten, een sjaal, muts en goede snowboots voor kinderen. Vaak hebben de sneeuwlaarzen voor kinderen ook een goede profielzool, waardoor ze ook minder snel uitglijden en vallen in de sneeuw. Ook zijn er tegenwoordig gelukkig moderne snowboots voor kinderen. Zo zijn er leuke roze snowboots voor meisjes, of stoere snowboots voor jongens. Zo wordt spelen in de sneeuw helemaal een feestje! 

Heren snowboots

Manlief wordt stiekem ook weer een beetje kind zodra er sneeuw of ijst ligt. Een sneeuwballen gevecht met de kids of een heuse persoonlijke Elfstedentocht voorbereiden, we zien het allemaal voorbij komen. Daarnaast moet er ook in de winter goed gewandeld worden met de hond. Genoeg redenen dus om een goed paar snowboots voor mannen aan te schaffen, waarop de nodige koude kilometers gemaakt kunnen worden. De moderne heren snowboots staan niet alleen stoer, maar zitten en lopen ook heerlijk. De hippe snowboots voor mannen vind je uiteraard van de bekende merken. De Sorel snowboots of Olang snowboots zijn echte toppers. Ook bekende schoenenmerken hebben zich aan hippe sneeuwlaarzen gewaagd. Zo heeft Josef Seibel ook mooie sneeuwschoenen voor mannen.