Collectie: warm gevoerde schoenen

Door Kim - 01 december 2016 - Collectie
De dagen worden helaas steeds kouder en de winter komt nu wel heel erg dichtbij. Hoogste tijd dus om na te denken over een nieuw paar winterschoenen! Natuurlijk zijn snowboots hartstikke warm en worden ze steeds meer geaccepteerd als echt fashion winteritem. Toch zien wij het niet echt zitten om op snowboots te lopen zo lang er nog geen sneeuw ligt. Wil je je voeten warm houden deze winter, ook als er geen sneeuw ligt? Dan worden warm gevoerde schoenen jouw bff deze winter. Hierbij kun je denken aan leren schoenen, gevoerd met wol, fleece of vacht. Door de zachte, warme voering hou je je voeten heerlijk warm dit najaar. De schoenen lopen daarnaast ook zo heerlijk als pantoffels. Daar wil je meer van weten, toch?

Warm gevoerde herenschoenen

Een echte man trotseert natuurlijk ook de ergste kou. Maar.. een aantal (stiekeme) hulpmiddelen tegen de kou kan zelfs de stoerste man wel gebruiken. Gelukkig maar dat een aantal bekende schoenenmerken hier een handje bij willen helpen. Er worden daarom in het najaar steeds meer warm gevoerde schoenen voor mannen in de collecties van schoenenmerken opgenomen. Zo hebben de mooiste schoenenmerken als Blackstone, Brunotti, Greve, Rieker, Panama Jack en Bjorn Borg een aantal gevoerde herenschoenen in hun assortiment. Deze leren herenschoenen bevatten een zachte voering van fleece, vacht of bont. Zo kunnen stoere veterboots en leren sneakers goed door gedragen worden tijdens de winter. 

Warm gevoerde damesschoenen

Ook aan vrouwenvoeten wordt natuurlijk gedacht. De stoerste veterschoenen en enkellaarsjes en de mooiste laarzen worden daarom tegenwoordig ook gemaakt met een zachte, warme voering. De enkellaarsjes met vachtvoering, laarzen met fleece voering of veterschoenen met een voering van (nep)bont zien er van buiten uit als een gewone schoen, maar zijn van binnen heerlijk warm en zacht. Heerlijk voor als je veel boswandelingen op de planning hebt staan, of natuurlijk al die tripjes naar de stad voor de Sinterklaas - en kerstinkopen.. Niet overtuigd van het feit dat warm gevoerde schoenen voor vrouwen ook heus heel hip zijn? Bekijk dan snel eens de gevoerde enkellaarsjes van Aqa Shoes, de stoere gevoerde veterschoenen van Blackstone, of de warme laarzen van JJ Footwear en Antonio Moretto. Daarnaast blijken Uggs natuurlijk je beste comfortabele schoenen tijdens hele koude dagen!

Warm gevoerde jongensschoenen

Kinderen hebben misschien nog wel veel meer behoefte aan heerlijk warme kinderschoenen. Warm gevoerde kinderschoenen zijn voor jouw zoontje, die het liefst elke middag buiten speelt, dan ook een echte must. Warme winterschoenen voor kinderen houden de voeten warm tijdens het ravotten buiten en jouw kinderen lopen er heerlijk op! Wij zochten stoere warme gevoerde schoenen voor jongens voor je uit, van bekende merken als Giga Shoes,  en HIP Shoe Style . Ook Blackstone kinderschoenen en Timberland schoenen voor kinderen worden in een aantal modellen gemaakt met een voering van vacht, fleece of (nep)bont. Met welke warme jongensschoenen hou je de voeten van jouw zoontje warm deze winter? Kies snel een paar gevoerde winterschoenen voor kinderen uit, zodat je ze voor de ergste kou in huis hebt!

Warm gevoerde meisjesschoenen

Buiten spelen meer iets voor jongens? Think again! Ook meisjes vinden het natuurlijk heerlijk om in de speeltuin te spelen, op het schoolplein rond te rennen of in de buurt rondjes te fietsen. De voeten van jouw dochtertje kunnen daarbij flink afkoelen. Kies daarom voor warm gevoerde schoenen voor meisjes, om te voorkomen dat jouw meisje thuiskomt met ijsklompjes als voetjes. Meisjesschoenen van Giga Shoes, Vingino Footwear, Twins en Bullboxer hebben een warme voering van vacht of wol. De winterschoenen voor meisjes volgen daarbij natuurlijk ook de laatste trends. Zo zijn de warme enkellaarsjes voor meisjes van Giga Shoes één van onze bestsellers. Met de warme meisjeslaarzen van Vingino maak je elk meisje blij! Welke warme meisjesschoenen maak jij jouw dochter blij?

Bereid jezelf en jouw gezin goed voor op de koude dagen door de aanschaf van nieuwe winterschoenen. Je vindt warm gevoerde schoenen online op TopShoe.nl! Bestel ze snel, zodat je ze voor de ergste kou in huis hebt!