De dames slippers voor deze zomer

Door Kim - 17 juni 2022 - Collectie
 

Can't wait for summer!

We kunnen allemaal niet wachten tot de eerste zonnenstralen te zien zijn, we dat heerlijke wijntje op het terras kunnen nuttigen of een relaxed dagje op het strand kunnen vertoeven. Zodra de zomer ons maar een beetje tegemoet lacht is het weer tijd om nieuwe spulletjes te kopen dames, waaronder de juiste slippers!! 
Tegenwoordig zijn slippers niet meer saai en hoef je ze niet alleen aan naar  het strand. Slippers zijn een dezer dagen in allerlei variaties te vinden, zo heb je perfecte slippers voor onder die leuke jurk naar dat feestje, of voor die warme dag naar kantoor!
Slippers zijn een musthave voor de zomer. Hieronder hebben we kort wat trends uitgelicht voor jullie. 

Teenslippers moet iedere vrouw in haar garderobe hebben. Dit blijven de favoriete slippers. De Havaianas en Ipanemas met dunne platte zool vind je voornamelijk met veel printjes en glitters deze zomer. 

Ben je aan de kleine kant en draag je daarom vaak hakken? Voor slippers hebben ze daar ook oplossingen voor, bijvoorbeeld de chunky zool van de merken FitFlop en Clarks of de chique slippers met hak van Marco Tozzi en Gabor.

Geen fan van teenslippers? Dan zijn de slippers van Babouche en Common Pairs met een brede band helemaal wat voor jou.

Wil jij de hele dag op je slippers lopen zonder last van je voeten te krijgen? Geen zorgen , zo blijven de Birkenstocks favoriet doordat ze heel comfortabel zijn en je vind ze in allerlei kleurtjes en printjes waardoor ze harstikke hip zijn!

Shop snel jouw favoriete paar slippers op TopShoe.

Collectie dames slippers