De hotste damessneakers van het moment

24 oktober 2018 - Collectie
Trends in sneakerland gaan razendsnel en volgen elkaar in no time op. Zo zien we dit najaarsseizoen veel sneakers uit de jaren 90 terugkeren; van de old school Nike Air Max tot aan de Fila Disruptors. Heb jij nog zo'n pareltje in je kast staan van back in the days, stof ze dan maar gauw af want ze mogen écht weer gezien worden. Ook de platform sneakers en dad sneakers, geinspireerd uit dezelfde tijd, mogen niet ontbreken in het rijtje. Wij zijn inmiddels fan en kunnen geen genoeg krijgen van al deze oude trends in een nieuw jasje! De hotste sneakers van dit moment hebben wij daarom alvast voor je uitgezocht. 

3x dad sneakers
Bronx
€149,95
SPM
€99,95

Dad sneakers zijn schoenen met extreem grove zolen. Met een paar dad sneakers ben je helemaal on trend. Bekende influencers hebben dan ook al een paar in hun kast staan. Dad sneakers zijn op de kaart gezet door o.a. Balenciaga met hun inmiddels welbekende Triple S sneakers (waar inmiddels een enorme wachtlijst voor staat). Gelukkig hoeven we niet massaal onze spaarrekening te plunderen om een paar van Balenciaga te bemachtigen. Knock offs doen het ook erg goed en zijn 10x zo goedkoop en net zo leuk ;-)

3x old school sneakers
Converse
€89,95
Nike
€99,95
Puma
€79,95

Old school sneakers zijn schoenen die regelrecht uit de jaren 90 gelopen kunnen zijn. Zo zien we de welbekende Converse sneakers, Nike Air Max sneakers, Fila Disruptors maar ook Puma sneakers en Vans Pro Skate sneakers, die ook in de jaren 90 superpopulair waren. 

3x platform sneakers
Via Vai
€169,95
NeroGiardini
€149,95
Tango
€119,95

Sneakers met een platform doen ons terug denken aan het Spice Girls tijdperk. Ook bij deze sneakers zien we dus invloeden uit de jaren 90 terugkomen. Merken als Via Vai, Mjus en Tango hebben dit seizoen een aantal platform sneakers in hun collectie opgenomen.