De leukste meisjesschoenen voor de herfst

20 september 2018 - Collectie
Ook dit najaar is onze collectie weer goed gevuld met heel veel verschillende meisjesschoenen. Halfhoge veterschoenen en enkellaarsjes zijn de perfecte schoenen voor een natte koude herfstdag, terwijl een paar sneakers of veterschoenen het weer goed doen op een droge zonnige herfstdag. Kindervoetjes groeien snel en daarom is het essentieel om elk seizoen een goed paar schoenen aan te schaffen. Onze collectie is dit najaar uitgebreid met nog meer leuke kindermerken. Om het wat makkelijker te maken hebben wij de leukste meisjesschoenen voor je uitgezocht. 

Halfhoge veterschoenen 
Clic!
v..a. €109,95
Kipling
v.a. €99,95
Clic!
v.a. €109,95

In onze meisjesschoenen collectie zien we dit najaar vooral veel stoere veterschoenen. Halfhoge veterschoenen in de stijl van combat boots mogen echt niet ontbreken dit seizoen. We zien ze in verschillende varianten; van studs en stoere gespen tot aan printjes en patches. Het merk Kipling is al jaren populair onder de kids, maar ook het merk Clic! doet het altijd goed.

Enkellaarsjes
Twins
€119,95
Giga Shoes
v.a. €94,95
Shoesme
€99,95

Enkellaarsjes zijn zeer geliefd onder meisjes. Een paar enkellaarsjes zijn gemakkelijk aan- en uit te trekken. Je kleine meid stapt er zo in en er is geen gedoe met veters strikken. Enkellaarsjes zijn goed te combineren met een jurkje of rokje of draag ze met een spijkerbroekje. Het merk Twins heeft leuke enkellaarsjes in verschillende wijdtematen en heeft voor iedere kindervoet een geschikte schoen.

Sneakers 
Le Big
€99,95
Develab
v.a. €99,95
NeroGiardini
€94,95

Halfhoge sneakers of lage sneakers voor meisjes zitten comfortabel en zijn de perfecte schoenen om buiten en op het schoolplein mee te ravotten. We zien ze dit najaar terug in de leukste varianten; van panterpint tot aan metallic en met leuke speelse opdrukken.