De leukste pantoffels van dit najaar!

10 november 2020 - Collectie
Zodra het najaar van start gaat komen de pantoffels weer tevoorschijn. We sloffen er het liefst de hele dag mee door het huis, want pantoffels zitten niet alleen comfortabel maar ook ontzettend warm. Essentieel dus op een koude najaarsdag en zeker voor de koukleumen onder ons. Niets is fijner dan bij thuiskomst je schoenen uit te trekken en in je warme pantoffels te kruipen. In deze tijd waarin we veel thuiswerken zijn de pantoffels niet aan te slepen. Gelukkig hebben wij een groot aanbod en zijn er bij ons genoeg verschillende pantoffels te vinden om een koude najaarsdag of thuiswerkdag door te komen. 

Instap pantoffels

UGG
€119,95

Warmbat

€59,95

Hot Potatoes

€44,95

Instap pantoffels hebben een open achterkant waardoor je er dus gemakkelijk in en uit kunt stappen. Dit is de populairste soort pantoffel omdat je gemakkelijk kunt switchen. We zien ze in verschillende prijsklassen en van verschillende soorten materialen. Zo is de pantoffel met schaapsvoering een favoriet.
 
Hooggesloten pantoffels

Q-Fit
€49,95

Giesswein

€54,95

Warmbat

€69,95

Voor de echte koukleumen onder ons zijn de hooggesloten pantoffels een uitkomst. Deze pantoffels bedekken je gehele voet en vaak nog een stukje van de enkel. Jouw koude voeten zijn hiermee verleden tijd!

Functionele pantoffels

Stuppy
€89,95

Arcopedico

€49,95

Rohde

€49,95

Een paar functionele pantoffels zijn pantoffels met een stevige zool met al dan niet een hakje. Deze kun je zowel binnen als buiten dragen. Ideaal als je even tussendoor naar buiten moet. Merken als Rohde en Stuppy verkopen veel functionele pantoffels.