De leukste schoenen voor dit najaar

Door Kim - 10 oktober 2022 - Collectie

Het najaar is nu echt van start gegaan, en dat vinden wij helemaal niet erg want dat betekent tijd voor een nieuwe garderobe. Nieuwe schoenen kunnen natuurlijk niet achterblijven, wat vervelend!
Een paar winterlaarzen moet je uiteraard in je kast hebben. Bij ons vindt je de leukste warme laarzen voor dit najaar.
Bekijk hieronder een kleine greep uit onze collectie.

Veterlaarzen

De stoere veterlaarzen zijn al jaren een trend. Heel fijn, want die kunnen altijd. Ze kunnen onder je jeans maar ook onder je jurkje voor een stoere look, een ware musthave voor jouw garderobe dus. Veterlaarzen komen voornamelijk voor in de donkere kleuren zwart en bruin, maar deze winter tref je ook de witte en beige variant voor een frisse winter vibe. Scoor jouw favoriet snel online. 

Winterboots

Wordt het echt koud dan wil je natuurlijk boots die niet alleen warm voelen aan je voeten, maar ook fashionable zijn.
Bij TopShoe vind je gelukkig genoeg van deze heerlijke comfortabele boots die ook nog eens goed onder je outfit staan. De bekende bruinkleuren zie je nog steeds maar inmiddels zijn er ook nieuwe parels toegevoegd aan deze collectie met statement kleuren en stoere details. 

Cowboy Laarzen

Altijd al een favoriet op een festival maar ook in het dagelijks leven kom je ze tegenwoordig veel meer tegen.
De trend is al een tijdje in het straatbeeld toegevoegd en zet ook deze winter door. Je herkent de western trend aan de stoere blokhak en de afgeronde bovenkant. Combineer jouw stoere cowboy laarzen met dat leuke jurkje en je bent helemaal on trend. 

Chelsea Boots

Deze trend zet zich lekker voort, en dat vinden wij helemaal niet erg. De Chelsea Boot blijft een van onze favoriete laarzen. Dit najaar vind je ze in verschillende varianten. Waar we ze eerst tot de enkel zagen zie je nu ook boots die de hoogte in gaan. Van stoere varianten met grove zool tot zachte kleuren met details. De keuze is enorm!