How to: Witte sneakers wit houden

Door Kim - 05 augustus 2023 - Advies , How to
Witte sneakers zijn de laatste jaren echt een trenditem geworden. Iedereen heeft wel een paar in zijn of haar kast staan. Witte sneakers kunnen tegenwoordig zowel in de zomer als in de winter gedragen worden. Witte schoenen geven daarnaast elke outfit een boost en zijn dus niet voor niets een groot favoriet! Helaas is de kans op vlekjes en vuil een stuk groter bij een kleur als wit. Wit is zoals ze zeggen een 'besmettelijke' kleur en daardoor kunnen schoenen, als ze niet goed verzorgd worden, al snel wat grauwer gaan ogen. Wij geven jou daarom een aantal tips en tricks om jouw witte sneakers weer wit te krijgen zodat ze weer als nieuw eruit zien!Witte sneakers onderhouden

Heb jij net een paar witte leren sneakers gekocht? Zorg er dan allereerst voor dat je jouw sneakers beschermt met een water- en vuilafstotende spray. Wij verkopen een Carbon Pro spray die ervoor zorgt dat je schoenen optimaal beschermd zijn tegen vocht en vuil. Deze spray is geschikt voor vrijwel alle materialen. Voor de beste bescherming dien je de spray elke 30 dagen op 30 cm afstand in te sprayen,laat ze daarna 30 minuten drogen.

Heb je onverhoopt toch een vlekje op je witte schoenen gekregen? Dan kun je dit het beste wegpoetsen met de Clean & Care Pomp. Dit reinigingsmiddel is een all-in-one foam die reinigt, beschermt én verzorgt. Heb je geen reinigingsmiddel in huis? Probeer het dan eens weg te poetsen met een natte doek met een sopje van een mild wasmiddel.

Krijg je de vlekjes hierna nog steeds niet weg? Dan hebben we een nog een ander wondermiddel voor je: Sneaker White. Dit product is, zoals de naam al aangeeft, speciaal ontworpen voor witte sneakers. Met dit middel verdwijnen alle vlekjes als sneeuw voor de zon. Let op : Sneaker White is alleen geschikt voor glad leer.

Onderhoudsproducten voor witte schoenen

 
 
 
Belangrijk! Het is altijd verstandig om te kijken naar een onderhoudsmiddel dat specifiek voor een bepaald materiaal bedoeld is. Bekijk dus eens onze pagina 'materiaalsoorten' voor meer informatie over materialen en onderhoudsmiddelen.