In de spotlight: Blackstone

Door Kim - 22 december 2016
Hele grote fans zijn wij van de stoere schoenen van Blackstone. Blackstones zijn door hun design erg herkenbaar. Daarnaast zijn Blackstone schoenen van erg goede kwaliteit. Dit in combinatie met het tijdloze design van de schoenen maakt een paar Blackstones echt een goede investering. Dit zijn natuurlijk gelijk goede argumenten die jij kunt meenemen in je pleidooi waarom je Blackstones echt moet hebben. Omdat wij dit laatste helemaal snappen, hebben we alvast de leukste Blackstone schoenen voor je uitgekozen. Scheelt weer wat tijd in zoekwerk, waardoor je meer tijd over hebt voor het overtuigen van jezelf of manlief ;).

Blackstones voor mannen

Blackstone schoenen voor mannen zul je voornamelijk kennen van de stoere veterboots, die verkrijgbaar zijn in verschillende basiskleuren. De veterboots van Blackstone zijn de perfecte najaarsschoenen en combineer je moeiteloos met elke casual outfit. De veterschoenen van Blackstone zijn tijdloze, casual herenschoenen die je herkent aan de typerende veterbaan en de sportieve sneakerzool. Blackstone herenschoenen worden voornamelijk gemaakt in de basiskleuren zwart, grijs, donkerbruin en cognac. Door het hoogwaardige materiaalgebruik kun je er vanuit gaan dat jouw Blackstone sneakers meerdere seizoenen mee gaan, waardoor de aanschaf van de stoere schoenen voor mannen als een goede investering gezien kan worden. Een paar Blackstones voor mannen mogen niet ontbreken in jouw kast!

Blackstones voor vrouwen

Naast de bekende veterboots voor mannen, maakt Blackstone ook stoere schoenen voor vrouwen. Ook de dames Blackstones hebben weer het kenmerkende, typerende uiterlijk van Blackstone en herken je direct. De Blackstone sneakers voor vrouwen zijn halfhoog en worden gemaakt van de beste leersoorten. De sportieve sneakerzool van de Blackstone veterboots voor vrouwen zorgt niet alleen voor een casual uiterlijk, maar zorgt er ook voor dat de schoenen heerlijk lopen. De stevige damesschoenen van Blackstone horen thuis in een casual, sportieve garderobe. Naast de bekende Blackstone veterschoenen voor vrouwen, maakt het merk ook lage sneakers en Blackstone enkellaarzen. Passen de stoere Blackstones bij jouw stijl?

Blackstones voor kinderen

Ook voor de kleine stoere jongens heeft Blackstone een aantal toppers in hun collectie. De Blackstone jongensschoenen herken je weer uit duizenden, want ook in de kleine maatjes hebben de Blackstone veterboots de typerende vormgeving. De Blackstone veterboots voor kinderen zijn erg stevig en zijn van zeer goede kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat jouw kleintje niet alleen lang op de schoenen kan lopen (zo lang de maat past), maar door het hogere model worden de enkels ook goed ondersteund. Daarnaast zijn de Blackstones voor jongens met veel verschillende outfits en stijltjes te combineren. Heel stoer bijvoorbeeld in combinatie met een skinny jeans en oversized sweater, maar ook leuk als speelse knipoog onder een nette (kerst)outfit. Van de Blackstone kinderschoenen heeft jouw zoon, of hele stoere dochter, in ieder geval lang plezier!

Zijn jij en jouw gezin ook zo'n fan van Blackstone schoenen als wij? Kies snel jullie favoriete paren op TopShoe.nl en bestel jouw Blackstone schoenen online!