In stijl op de werkvloer

27 augustus 2018 - Collectie
De zomervakantie is helaas weer tot een einde gekomen. De kids zijn weer terug naar school met hun nieuwe back to school outfits. Om er op je eerst werkdag weer fris en fruitig tegenaan te gaan is het aanschaffen van een nieuwe garderobe geen slecht idee. Een paar nieuwe schoenen voor op de werkvloer mogen hierbij niet ontbreken.  Wij hebben daarom voor jullie, dames én heren, de leukste back to work schoenen uitgezocht. 

Instappers
Gabor
€124,95
Paul Green
€149,95
Gabor
€99,95

Instappers zijn er in verschillende soorten; van ballerina's tot aan hippe loafers. Ze hebben allemaal één ding gemeen: comfort. Wil je de hele dag comfortabel rond kunnen stappen op een paar schoenen op de werkvloer, dan zit je met instappers goed. Ze staan bovendien onder iedere outfit leuk!

Pumps
Paul Green
€129,95
Gabor
€99,95
Dubbel D
€119,95

Pumps zijn de perfecte schoenen voor op kantoor. Naast dat ze leuk staan onder iedere outfit, maken pumps je ook nog eens optisch slanker. Onze collectie pumps is erg uitgebreid. Zo vind je in ons aanbod veel pumps met een klein comfortabel hakje, maar ook pumps met een stiletto hak. 

Nette veterschoenen
Clarks
€109,95
Ecco
€99,95

Nette veterschoenen zijn essentieel voor onder een pantalon of kostuum. Ook gaan ze heel goed samen met een jeans om je casual look iets verzorgder te maken. Met onze uitgebreide veterschoenen collectie is er voor iedere man een perfect paar te vinden.

Nette sneakers
Giorgio
€189,95
Van Bommel
€239,95

Een paar nette sneakers draag je met een chino broek of denim jeans. Draag er een mooi overhemd op en/of colbertje en je back to work look is af. Sneakers kun je ook goed doordragen in je vrije tijd.