Met deze schoenen ga jij warm de winter in!

24 november 2020 - Collectie
Brrr... de koude winterdagen staan voor de deur. Zodra de temperatuur onder het vriespunt zakt wordt het tijd om je winterse garderobe uit de kast te halen. Een paar warm gevoerde schoenen met voldoende grip zijn essentieel in de winter en zeker in natte en gladde weersomstandigheden. Met een paar warm gevoerde schoenen heb je nooit meer koude voeten en kun je de winterse kou met gemak trotseren. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste warm gevoerde schoenen zodat jij deze winter moeiteloos doorkomt.

Warme enkellaarzen voor dames

UGG
€209,95

UGG

€209,95

UGG

€159,95

Enkellaarzen mogen in geen enkele schoenenkast ontbreken. Je kunt enkellaarzen letterlijk bij iedere outfit combineren. Bij het merk UGG denk je al gauw aan de welbekende UGGs laarzen die we jaren geleden massaal droegen, maar het merk UGG heeft nog zoveel meer te bieden. UGG heeft niet alleen een fijne uitgebreide pantoffel collectie, ook hebben ze een enorm aanbod aan trendy enkellaarzen en andere schoenen.


Halfhoge veterboots voor dames

Via Vai
€179,95

Panama Jack

€184,95

Aqa

€139,95

Halfhoge veterboots zijn perfect te combineren met iedere winterse outfit. De meeste halfhoge veterboots hebben een grovere zool met voldoende grip. Een voering van leer zorgt voor een goed ademend vermogen en tegelijkertijd blijven je voeten heerlijk warm.

Warm gevoerde laarzen voor dames

Panama Jack
€184,95

Panama Jack

€299,95

Rieker

€99,95

Voor de echte koukleumen onder ons zijn warm gevoerde laarzen een uitkomst. Het merk Panama Jack heeft elk winterseizoen weer een heel fijn aanbod in dameslaarzen met vachtvoering. De vachtvoering kan bijvoorbeeld gemaakt zijn van schapenwol maar ook vaak van (fake) fur. De zolen zijn vaak wat grover voor meer grip in gladde en natte weersomstandigheden.