Met deze wollige winterschoenen kom jij de winter door

Door Anya - 06 oktober 2022 - Collectie , Trends
Warm de winter door

Meer dan ooit houden we ons deze winter bezig met de vraag: "Hoe houden we onszelf warm?" met stijgende energieprijzen is het inmiddels een sport geworden om manieren te verzinnen om de komende maanden warm te blijven, zónder de verwarming aan te zetten.
Wij helpen je graag op weg en hebben de nieuwste schoenen en pantoffels van deze winter voor je op een rijtje gezet. Ze zijn niet alleen nieuw in de collectie maar ook nog eens warm gevoerd. Met deze wollige winterschoenen voor binnen en buiten blijven je voeten gegarandeerd warm!

 
De Giga G3977 sneakers zijn naast comfortabel en trendy ook nog eens hartstikke warm. Door de hoge zolen komt er geen kou vanaf de grond bij je voeten, je enkels blijven warm door de hoge schacht en dan hebben ze tot slot nog een heerlijke wollige voering. Warme voeten gegarandeerd!
 
Dat de DWRS Label Harbin je voeten warm houden zal niemand verbazen. Deze stevige stappers hebben een grove zool en een warm en wollig bovenwerk waarmee je zelfs de koudste dagen van het jaar nog kan weerstaan.
 
Dat warme voeten en fashion prima samen gaan, bewijst de Fabienne Chapot Julia Bow Boot. In stijl de winter door!
 
Binnenshuis houd je je voeten warm met de Warmbad Bow 3410. Deze suede sloffen zijn gevoerd met zachte merinowol voor warme voeten zonder dat ze gaan zweten.
 
Ook met de Ugg Bodie 1103569 zit je goed deze winter. Het zachte suede is behandeld tegen water en heeft een schapenwollen voering, zodat je voeten droog en warm blijven. 
 
Comfortabel in alle opzichten is de Rohde 6125. Een warme pantoffel waar je zo mee wegloopt. De zool heeft een ongekend loopcomfort en heeft zelfs een uitneembare zool.
 
Nieuwe collectie op TopShoe

Naast wollige winterschoenen heeft TopShoe nog veel meer nieuwe collectie schoenen voor het komende seizoen. Ben je benieuwd naar het assortiment voor dames, heren of kids? Bekijk dan onze nieuwe collectie.

Ga naar nieuwe collectie