Musthave voor de zomer: espadrilles

30 april 2020 - Collectie
Espadrilles zijn de perfecte schoenen voor een warme zomerse dag. Ze zijn ideaal om te dragen tijdens een dagje strand, een wandeling in de stad of struinend over de boulevard. We zien espadrilles in zowel lage als hoge varianten. De espadrille is van origine handgestikt en heeft een jute zool waarvan de onderkant vaak gemaakt is van rubber. Dit loopt ontzettend comfortabel en je glijdt er niet op uit omdat de rubberen zool meer grip geeft. Dat deze schoen ontzettend populair is in de zomer moge duidelijk zijn. Niet voor niets zien we bij merken als Toni Pons, Verbenas, Toms en Fred de la Bretoniere ieder seizoen de espadrilles terugkomen in hun collectie. 

Lage espadrilles

Verbenas
€69,95

Viguera

€69,95

In onze collectie zien we de lage espadrilles in verschillende kleuren en materialen voorbij komen. Wil je helemaal stylish voor de dag komen, kies dan voor een lage espadrille met vacht of print. Ook platte espadrille sandalen komen terug in onze zomercollectie. Lage espadrilles zijn gemakkelijk te combineren. Ze staan ontzettend leuk onder een casual outfit voor een nonchalante look.

Toms
€59,95

Toni Pons

€74,95

Toms

€54,95

Hoge espadrilles
Unisa

€89,95

Viguera

€69,95

Hoge espadrilles kun je uitstekend combineren met een vrouwelijke look. Ze doen het erg goed onder jurkjes en rokken, maar staan ook heel chique onder shorts. Kun je niet zo goed lopen op hakken, dan is de espadrille met sleehak een uitkomst. Deze hak is ontzettend comfortabel en sleep je als het ware met je mee waardoor je gewicht verspreid wordt over een groter oppervlak. Je voeten en enkels worden hierdoor minder belast.

Toni Pons
€69,95

Viguera

€79,95

UGG

€139,95

Hebben wij je enthousiast kunnen maken over deze fijne schoen? Bekijk dan gauw ons totale aanbod aan espadrilles online en shop vandaag nog jouw favoriete paar!