Sandalen onder de 80 euro

24 april 2020 - Collectie
De zomer komt eraan en dat betekent dat de open schoentjes weer uit de kast kunnen! Sandalen en slippers zijn groot favoriet om te dragen op een warme zomerse dag. Heb jij een low budget of wil je in deze onzekere tijd liever wat meer op je portemonnee letten? Dat snappen wij maar al te goed. Daarom hebben wij de leukste sandalen voor je uitgezocht onder de 80 euro. Kijk mee naar onze budgetproof favorieten!

Platte sandalen

UGG
€59,95

Red-Rag

€69,95

Maruti

€79,95

Heb je even geen zin om hakken te dragen, maar wil je er toch stijlvol uitzien, dan zijn platte sandalen de uitkomst. Niets loopt zo fijn als een platte sandaal waar je de hele dag op kunt rondlopen. Onze collectie puilt uit van de platte sandalen in de mooiste kleuren en prints.


Sandalen met hak

Tamaris
€79,95

S' Oliver

€49,95

Pitt

€69,95

Sandalen met een hak geven je outfit net wat meer vrouwelijkheid en pit. Wist je dat een sandalen met een hak je optisch slanker laat lijken? Bovendien zorgt een stevige hak en een zacht voetbed ervoor dat je er de gehele dag moeiteloos op kunt lopen.

Comfort sandalen

Rohde
€49,95

Rieker

€64,95

Longo

€64,95

In de zomer zetten onze voeten soms wat uit en kunnen de bandjes van een paar sandalen gaan knellen om de voet. Met warm weer schuiven we daarom maar wat graag in een paar comfortabele sandalen. Comfort sandalen zijn vaak gemaakt van een soepel en zacht materiaal en voorzien van een ergonomisch voetbed. Dit seizoen zien we veel metallics en printjes voorbij komen in onze comfort collectie.