Schoenen voor de feestdagen

13 december 2017 - Collectie
Het is december! De gezelligste, feestelijkste, drukste en laatste maand van het jaar is eindelijk aangebroken! De feestdagen spelen een grote rol en daar hebben we maar wat druk mee. Zo'n dag is natuurlijk niet compleet zonder de perfecte party outfit en schoenen. Daarom hebben wij de leukste schoenen voor jou alvast uitgezocht, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. In onze collectie vind je de leukste instappers, pumps en enkellaarsjes om jouw outfit af te maken. Kijk je mee naar onze favorieten?

Instappers
Dubbel D 2268
€139,95

Een paar instappers zitten super comfortabel en zijn een fijne afwisseling voor de hoge hak. Met een paar platte instappers kun jij de hele dag rondlopen zonder pijnlijke en vermoeide voeten te krijgen. Loafers doen het dit seizoen erg goed onder iedere outfit, maar vooral de lakleren en metallic variant zijn zeer geschikt om jouw partylook mee af te maken.

Pumps
Gabor 75.150
€99,95

Vrouwen zijn er dol op, schoenen met hoge hakken! Pumps zijn vrouwelijk en maken je lang en slank. We zien ze in verschillende varianten; van kittenheel tot aan stilettohak. Pumps met strass steentjes zijn extra feestelijk. Pumps zijn veelzijdig en kunnen daarom oneindig worden gecombineerd. Wat maakt dat een feestelijke pump dus niet mag ontbreken in jouw schoenengarderobe! Hiermee maak je jouw feestoutfit helemaal af.    


Enkellaarsjes

De enkellaars is niet meer uit het modebeeld te krijgen. Overal waar we kijken zie we enkellaarzen, en terecht, het is weer wat anders dan de 'gewone' laars. Deze laarzen kun je dragen onder een jeans maar ook zeker onder een feestelijk rokje of onder je mooie kerstjurk. Wat ook nog eens fijn is, de enkellaars kan het hele seizoen! Na de feestdagen kun jij deze schoenen nog steeds uit je kast halen. 

Voor welke schoen kies jij tijdens de feestdagen? Ga jij voor gemak en comfort of ga je voor de classy look met een paar hoge pumps?