Sneak peek SS19 collectie

28 januari 2019 - Collectie
Het nieuwe seizoen staat voor de deur en dat betekent dat er weer heel veel nieuwe schoenen gaan binnenkomen! Hier en daar druppelt er al het een en ander binnen en daar worden wij al erg blij van! Wij kunnen niet wachten totdat de eerste zonnestralen van de lente een feit zijn. Wist je dat zonnig weer invloed heeft bij het kopen van een paar nieuwe schoenen? We voelen ons namelijk beter en zijn eerder geneigd om onze garderobe een update te geven! Wij geven jou graag een sneak peek van het nieuwe voorjaarsseizoen zodat je alvast wat voorjaarsinspiratie op kunt doen! Nu moet de zon alleen nog zijn werk doen... ;)

Sneakers
Via Vai
€159,95
Via Vai
€169,95
Bronx
€139,95

Een extra paar sneakers in je schoenenkast kan en mág altijd! Dit seizoen zien we een aantal heel opvallende sneakers terugkomen. Wat dacht je van een paar gele sneakers, een paar dad sneakers of sneakers met slangenprint all-over? Niets is te gek dit seizoen.

Enkellaarsjes
Toral
€199,95
Via Vai
€169,95
Mjus
€139,95

Enkellaarsjes dragen we, net als sneakers, het hele jaar door. Dit seizoen zijn de westen laarzen terug van weggeweest. De enkellaars met slangenprint all-over en witte enkellaarsjes zijn ook zeer geliefd. Natuurlijk zien we de bikerboots en veterboots ook nog volop! De keuze is reuze! ;)