Terug naar school met deze schoenen!

04 mei 2020 - Collectie
De kids mogen weer voorzichtig terug naar school en menig (thuiswerkende) ouder is daar maar wat blij mee. Nu is het de perfecte tijd om eens goed te kijken naar de schoenenkast, want past jouw kind nog wel in zijn of haar schoenen? Kindervoetjes groeien razendsnel dus er is een grote kans dat jouw mini-me de schoentjes van vorig seizoen niet meer past. Wij hebben alvast een aantal favorieten voor meisjes en jongens voor je uitgekozen. Let's go back to school! 

Sneakers voor meisjes

Hip Shoe Style
€99,95

New Balance

v.a. €64,95

Vingino

€79,95

Sneakers zijn voor zowel meisjes als jongens de ideale schoenen om buiten of op het schoolplein mee te ravotten. Net als bij damessneakers zien we veel grove zolen bij de meisjessneakers. Luipaardprint en metallics zijn groot favoriet bij de meiden, maar een fel kleurtje doet het ook nog steeds goed. Bij jongenssneakers zien we veel felle kleuren, maar ook sneakers van een populair merk mogen niet ontbreken. Sneakers met klittenband zijn voor jongens, die net iets meer ravotten dan meisjes, een makkelijke schoen.

Sneakers voor jongens

Vans
€49,95

Vans

€54,95

Vingino

€89,95

Sandalen voor meisjes

Kipling
v.a. €49,95

Develab

v.a. €49,95

Clic!

€64,95

Op warme lente- en zomerdagen zijn sandalen een must. Sandalen zijn voorzien van bandjes rondom de enkel zodat de schoen goed aansluit. Zo kunnen de kids zorgeloos buiten spelen en worden de voetjes niet te warm. Bij meisjessandalen zien we vaak kleurrijke details, sierlijke kraaltjes en verschillende printjes voorbij komen. Bij jongenssandalen zien we stoere prints met camouflage, natuurtinten of sandalen met neon details.
 
Sandalen voor jongens

Kipling
€64,95

Birkenstock

€59,95

Teva

v.a. €44,95

In deze tijd snappen wij dat een bezoekje aan een fysieke schoenenwinkel wellicht niet altijd past in jouw schema als juf/meester én werkende. Des te fijner is het om bij ons op je gemak online te shoppen en toch de schoenenwinkel in jouw buurt te kunnen voorzien. Jouw bestelling wordt namelijk altijd geleverd vanuit een lokale schoenenwinkel.