Trend: buckle boots

Door Kim - 08 september 2017
In het najaar lijken we er een wat stoerdere stijl op na te houden. Herkenbaar? Het liefst hullen we ons zelf elke dag in een oversized sweater of trui met een zwarte skinny jeans. Hieronder dragen we het liefst winter sneakers of stoere enkellaarsjes en booties. Laat één van de leukste trends van dit najaar nu eens heel goed passen bij deze stoere look. Geen verrassing dus dat we dit najaar echt een paar buckle boots moeten hebben.

BUCKLE BOOTS

De stoere buckle boots herken je aan de verschillende gespen en riempjes. Daarnaast worden de boots vaak nog extra rock proof gemaakt door studs. We zien de laarsjes met gespen het meest in zwart leer, maar ook de suède buckle boots staan op onze wishlist.

Al verschillende it-girls zijn gespot met de buckle booties en dan weten we natuurlijk zeker dat het een echte trend is. Naast de buckle laarzen blijven we ook veel biker boots zien. We kunnen dus opgelucht adem halen, want de stoere stijl is nog steeds the way to go dit najaar. Onder andere de merken Toral , A.S.98 en Bronx hebben hele gave buckle boots in hun collectie.

Biker boots

Naast de buckle boots zijn biker boots ook nog steeds the way to go dit najaar. De motor boots herken je aan de losse pasvorm, ze sluiten niet aan maar vallen los om de enkels en de stoere grove gespen. De motorlaarzen combineer je met een oversized bomberjack of leather jacket voor de ultieme look. Daarnaast zien we ook veel bikerboots met veters. Deze hoge veterschoenen kun je onder een jurkje dragen, maar natuurlijk ook met een ripped black jeans of mom jeans. Zo lang je het nonchalante, stoere stijltje maar volhoudt. De veterboots en bikerboots zitten heerlijk en zijn en blijven wat ons betreft een echte musthave voor het najaar. Wat jij? Vindt jouw biker boots op Topshoe.nl.