Trend: lichte laarzen in de winter, top of flop?

Door Anya - 22 november 2021 - Trends

Laarzen in lichte kleuren zoals wit, crème of beige lijken op het eerste gezicht geen voor de hand liggende keuze in het najaar, maar niets is minder waar. Juist in de donkere maanden van het jaar kun je deze lichte kleuren prachtig combineren. het zorgt voor een zachte uitstraling en is bovendien weer eens wat anders dan zwart! Dat deze trend massaal opgepakt is dit najaar is wel te zien aan het ruime aanbod van lichtgekleurde laarzen. Om je een idee te geven hebben we hieronder een selectie gemaakt. 

 

Tango
€139,95

Via Vai

€149,95

Via Vai

€169,95

Met een paar halfhoge laarzen blijven je voeten in het frisse najaar lekker warm. Ook de grove zolen, die je dit jaar nog steeds veel ziet, zorgen niet alleen voor een heerlijk draagcomfort maar voorkomen daarnaast ook dat de kou van de grond in je voeten trekt. Modieus en functioneel tegelijk!


 

Gabor
€154,95

Red Rag

€159,95

Tamaris

€79,95

De Chelsa Boot is, ook in lichte kleuren, nog steeds een favoriet! De Chelsea's zijn te herkennen aan de elastische inzetstukken aan beide zijkanten. Je trek de laarsjes gemakkelijk daardoor aan en uit en daarnaast omsluiten de enkel goed waardoor ze stevig aan je voeten zitten. Draag ze onder een strakke broek of jurkje en je enkels lijken optisch ook nog eens een stuk smaller!

 

Poelman
€119,95

Piedi Nudi

€169,95

Via Vai

€189,95

 

Ben je nog niet overtuigd of ben je benieuwd hoe je deze laarzen in lichte kleuren tijdens najaar het beste kunt dragen? Claudia, het gezicht achter het instagramaccount @beafitmom laat het je zien! Zij ging dit najaar ook voor een paar lichte Chelsea boots van topshoe.nl en laat op haar account graag zien met welke outfits zij deze gloednieuwe trend combineert. Laat je inspireren!