Trend: Loafers

01 maart 2018 - Collectie , Trends
Seizoenen terug bracht Gucci de loafers uit in een horsebit variant. Bekende bloggers liepen er mee weg en het werd een instant hit. We zagen ze verschillende varianten terugkomen zoals de welbekende (muil)loafers met bont, maar ook loafers met patches, printjes en studs. Helaas zijn high end labels voor de meeste mensen onbetaalbaar, maar daar spelen de ketens maar wat graag op in.
 

Loafers zijn niet alleen elegant, ze zijn ook nog eens heel makkelijk met aan- en uit trekken en zitten ontzettend comfortabel. Daarnaast zijn loafers een fijne afwisseling voor de hoge hak. Ook niet geheel onbelangrijk; ze staan onder iedere outfit leuk. Ja, echt!
Dit seizoen ben je helemaal on trend als je de loafers combineert met een jeans met opgerolde broekspijpen en een sweater. Ook staan ze superleuk onder een lakleren midi-rok en een ruffle blouse. Op de warmere dagen combineer je ze met shorts of een luchtige jurk.

Loafers

Maruti
€119,95

Gabor

€99,95

Toral

€179,95

In onze loafers collectie zien we dit seizoen verschillende varianten van de loafer. Zo zien we gekleurde en metallic modellen, muil loafers maar ook de op Gucci geïnspireerde horsebit loafers. Merken als ToralPaul Green en La Strada  hebben leuke exemplaren in hun collectie opgenomen. Wij zijn in ieder geval overtuigd van deze trend! Bekijk gauw de loafers collectie online en shop gemakkelijk en snel een paar trendy instappers.