Trend: Muilen

19 maart 2018 - Trends
Muilen zijn het trenditem die je in je kast moet hebben deze zomer. Misschien ken je ze nog uit de jaren 90 waar Carrie Bradshaw van de serie SATC de muil weer ontzettend populair maakte. Bijna iedere modebewuste vrouw had toendertijd wel een paar muiltjes in haar kast staan. Nu zijn ze terug en leuker dan ooit!

Muilen zijn een goede vervanging voor de slipper of sandaal omdat je er net zo gemakkelijk instapt. Ze zitten erg luchtig en comfortabel en staan ook nog eens heel stijlvol onder een jurkje, rok of jeans met opgerolde broekspijpen. 

Bron: Bronx, Stella Wants To Die, Polienne
Muilen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, van platte hak tot aan blokhak en met open teen tot aan dichte teen. We zien muilen met studs, muil loafers met horsebit, metallic muilen en muilen met een opvallende print. Er zijn genoeg muilen om uit te kiezen dit seizoen en dat maakt het de perfecte schoen voor elke gelegenheid!

Muilen

Paul Green

€109,95

Carmens

€79,95

Steve Madden

€89,95

Wij zijn helemaal om en kunnen niet wachten om een paar muilen te dragen deze zomer. Wil jij ook fashionable de zomer in en ben je benieuwd geworden naar onze muilen collectie? Klik dan hier om meer muilen te bekijken.