Trend: Panterprint

22 augustus 2018 - Trends
Het heeft misschien even geduurd voordat de panterprint door iedereen werd omarmd. Een aantal jaar geleden wilde je namelijk toch liever niet gezien worden in dit dierenprintje.  De panterprint werd vaak geassocieerd met goed fout (hállo Nel Veerkamp), maar tegenwoordig mag deze print (gelukkig) toch echt weer gezien worden. 

De panterprint wordt ook wel vaak luipaardprint genoemd. Het combineren van deze beestachtige print wordt vaak als lastig ervaren, maar dat hoeft helemaal niet het geval te zijn. Als je voor veilig wilt gaan, combineer dan een paar panterprint schoenen door de rest van je outfit zo rustig mogelijk te houden. Een effen kleur jurk of een denim broek gecombineerd met een paar panterprint schoenen doet het erg goed. Natuurlijk kun je ook helemaal los gaan en print op print dragen - maar let op dat je hier de plank niet mis slaat.

Ook dit najaarsseizoen zijn wij weer goed vertegenwoordigd in de panterprint. We zien schoenen met all-over print, maar ook schoenen met kleine panterprint details. De panterprint zien we in verschillende kleuren terugkomen. Merken als Via Vai, Toral en Mjus hebben dit najaar een aantal mooie modellen in hun collectie toegevoegd. Het merk Maruti staat bovendien bekend om zijn dierenprint collectie en heeft elk seizoen weer fantastische exemplaren. 

Enkellaarsjes met panterprint
Alma en Pena
€159,95
Toral
€199,95
Via Vai
€149,95

Enkellaarsjes met all-over print zijn echte eyecatchers. Alle aandacht wordt gevestigd op je voeten. We zien panterprint enkellaarsjes terug in verschillende type schoenen; van buckle boots tot aan de klassieke chelsea boots.

Sneakers met panterprint
Primabase
€199,95
Red-Rag
€169,95

Sneakers met all-over print of panterprint detail zijn erg geliefd omdat ze heerlijk comfortabel lopen en daarnaast er nog eens heel leuk uitzien. Ze kunnen zowel in het voorjaar als in het najaar gedragen worden.