Trend: Sock boots

20 december 2017 - Trends
Sock boots zijn mega populair! Waar de grote influencers de laarsjes dit najaar al droegen, gaan we ze komend voorjaar pas echt in het straatbeeld zien. Sock boots zijn schoenen gemaakt van stretch materiaal dat zich om je voet en enkel vormt. Het lijkt in feite alsof je een sok draagt, hier komt de term sock boots dan ook vandaan. Ze zitten letterlijk als pantoffels aan je voeten! 

Bron: Pinterest
Sock boots zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo zien we leer, suède en synthetische exemplaren zoals fluweel en stretch. We zien spitse neuzen en ronde neuzen, maar ook zien we variatie in de hak(hoogte); van platform hak tot aan naaldhak. De kittenheel en naaldhak zijn hierbij terug van weggeweest en passen perfect binnen deze trend! Sock boots met naaldhak zijn niet alleen super vrouwelijk, maar ze zijn ook nog eens heel goed te combineren. Zo kun je ze perfect dragen met een (opgerolde) jeans, leren rok of jurk. 

Sock boots favorieten

Bullboxer
€ 69,95

Kennel + Schmenger

€ 224,95

Met een paar sock boots ben jij komend voorjaar helemaal on trend. Benieuwd geworden naar de totale collectie? Klik dan hier om meer sock boots te bekijken.