Trend: Western

18 november 2019 - Trends
Howdy! De western trend is here to stay! Een paar cowboy laarzen mogen niet ontbreken in jouw winterse garderobe. We zien zowel lage als hoge cowboy boots terugkomen in de collectie. Je herkent de boots aan de stoere blokhak, de opvallende siernaden en vaak aan de afgeronde schacht. Zoals het er nu naar uitziet gaan we de boots nog lekker lang kunnen doordragen, want ook in de voorjaarscollectie van 2020 zien we al veel western invloeden terug. Kijk mee naar onze favorieten voor dit seizoen!

Lage western laarsjes
Keb cowboy boots

KEB
€179,95

Dwars cowboy boots
Dwars

€99,95

Via Vai cowboy boots
Via Vai

€179,95

Lage western laarsjes kun je het hele jaar doordragen en zijn de ideale schoenen. In het najaar staan ze leuk onder vrijwel iedere outfit en in het voorjaar draag je ze onder een paar denim shorts, een zwierige rok of een vrouwelijke jurk. Merken als Via Vai en Toral hebben een aantal mooie lage western boots in hun collectie toegevoegd.

Hoge western laarzen

Toral
€239,95

Bronx cowboy boots
Bronx

€159,95

Red-Rag

€179,95

Hoge laarzen zijn dit seizoen weer terug van weggeweest, zo ook de hoge western laarzen! Hoge western laarzen kun je goed combineren onder een midi jurk of een mooie jeans. Merken als Bronx en Red-Rag hebben een aantal mooie hoge western boots in hun najaarscollectie toegevoegd.