Verras je vader met een cadeau van TopShoe.nl

Door Anya - 16 juni 2022 - Collectie
 
Zomerse schoenen voor heren

Zondag is het vaderdag; het uitgelezen moment om je vader, man, opa (of jezelf natuurlijk!) te verrassen met een paar nieuwe schoenen, slippers of sandalen. De nieuwe collectie zit vol met leuke zomerse modellen, die variëren van stoere sneakers tot nette instappers en coole slippers, stuk voor stuk met een zomerse look en feel.

Bekijk de nieuwe collectie
 
Tassen en Portemonnees voor heren

Naast schoenen van topmerken is het assortiment van TopShoe.nl uitgebreid met tassen en portemonnees; de ideale Vaderdagcadeaus voor alle mannen die hun sleutels, geld, passen en telefoon altijd in hun broekzakken proppen! Bekijk snel het aanbod laptoptassen, rugzakken, portemonnees, pashouders en portefeuilles.

Shop Tassen
 
Herenmagazine

Heb jij hem al gezien? Speciaal voor heren hebben we alle trends, van stoere sneakers tot stijlvolle veterschoenen, op een rijtje gezet in het Online Heren Magazine. De collecties van geselecteerde topmerken zoals Australian, Rehab, Timberland en Floris van Bommel worden getoond door onze eigen TopShoe heren Pieter, Henri en Sjef en zijn overzichtelijk gerangschikt én gelinkt met onze webshop. Zo ben je direct op de hoogte en kun je razendsnel bestellen.

Heren Magazine